تاریخ انتشار:1405/6/17
پیش بینی افزایش تولید میگوی گلستان طی سال 1405

مهرداد محمدی دوست در گفت و گو با اقتصاد سرآمد:

پیش بینی افزایش تولید میگوی گلستان طی سال 1405

اقتصاد سرآمد_ مدیر کل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران، گفت: به تداوم تولید میگوی پرورشی در مزارع استان گلستان واقع در گمشان اشاره کرد و گفت: بر اساس آخرین آمار اخذ شده از شیلات گلستان، امسال شاهد فعالیت 132 مزرعه فعال در امر پرورش میگو در گمیشان بوده ایم.

مهرداد محمدی دوست در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد سرآمد به تداوم تولید میگوی پرورشی در مزارع استان گلستان واقع در گمشان اشاره کرد و گفت: بر اساس آخرین آمار اخذ شده از شیلات گلستان، امسال شاهد فعالیت 132 مزرعه فعال در امر پرورش میگو در گمیشان بوده ایم.
مدیر کل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران با اشاره به افزایش تعداد مزارع فعال پرورش میگوی گلستان طی سالهای اخیر، بیان داشت: سال گذشته 131 مزرعه در این استان فعال بوده است که امسال با افزایش یک مزرعه دیگر در این استان همراه بوده ایم.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، افزود: همچنین امسال 2 هزار و 142 هکتار از اراضی میگو این استان زیرکشت رفته است که سال گذشته این میزان 2 هزار و 121 هکتار بوده است.
وی میزان ذخیره سازی میگوی پرورشی در مزارع استان گلستان طی سال جاری را 306 میلیون و 480 هزار و 504 قطعه اعلام کرد و یادآور شد: سال گذشته 399 میلیون و 920 هزار و قطعه لارو میگو در مزارع این استان ذخیره سازی شده بود.
محمدی دوست در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته شاهد فعالیت یک مرکز تکثیر میگو در استان گلستان بودیم، گفت: امسال این مرکز تکثیر فعالیتی نداشت و پرورش دهندگان میگوی گلستان، لارو مورد نیاز خود را از سایر مراکز تکثیر میگوی فعال در جنوب کشور تامین کردند.
به گفته وی، بر اساس آمار اخذ شده، در مجموع 3 میلیارد و 877 میلیون قطعه بچه میگو در 43 مرکز تکثیر میگوی کشور در استان جنوبی، امسال تکثیر و در اختیار پرورش دهندگان در 5 استان ساحلی فعال در امر پرورش میگو قرار گرفته است.
مدیر کل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران، اظهار امیداوری کرد: با توجه به تلاش بی وقفه پرورش دهندگان میگو در استان گلستان، امیدواریم با برداشت میگوی این استان، امسال شاهد افزایش تولید قابل توجه در مزارع گلستان باشیم.

برچسب ها : تولید میگو اقتصادسرآمد آبزیان آب شور

اخبار روز
ضمیمه