برخی از منتخبان مجلس یازدهم گوشه چشمی به انتخابات ۱۴۰۰ دارند

کنشگر سیاسی اصولگرا با بیان اینکه در انتخابات مجلس دیدم که برخی به انتخابات ۱۴۰۰ نظر دارند، گفت: ریاست مجلس برای قالیباف آش دهن‌سوزی نیست و ریاست میرسلیم به شوخی بیشتر شباهت دارد.
به گزارش اقتصادسرآمد به نقل از ایلنا، حسن بیادی کنشگر سیاسی اصولگرا درباره اثرگذاری مجلس یکدست یازدهم برای رهایی از بحران کرونا، گفت: باتوجه به رکود و کاهش جهانى قیمت نفت و تولید و بغرنج شدن وضعیت اقتصادی مردم دنیا بخاطر شیوع بیمارى مرموز کرونا چنین می‌توان نتیجه گرفت که باید مهمترین اولویت مجلس یازدهم  فرار از اقتصاد و مدیریت دولتی و توجه ویژه به بالابردن اختیارات و امتیازات بخش خصوصی در اقتصاد و افزایش تولید باشد.
وی ادامه داد:  پاشنه آشیل مجلس آینده جراحی اقتصادی است که دولت روحانی در مقابل آن واکنش جدی نشان خواهد داد و در صورت بی‌تدبیری دوطرف، شاید قیمت دلار به بیش از بیست هزارتومان هم برسد، علیرغم همه این معضلات چنانچه وحدت میان دولت و مجلس با گذشت و همدلی جانانه و یک برنامه‌ریزی دقیق مورد تایید دو طرف محقق شود، می‌توان برای جهش تولید و رفع گرفتاری‌های کشور امیدوار بود به هر حال معیشت، امنیت و سلامت مردم باید با قید فوریت مورد توجه نمایندگان منتخب مجلس آینده قرار گیرد.
عضو سابق شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا جریان‌های منتقد (مخالف) قالیباف مانند جبهه پایداری که خودشان گزینه‌های ریاست مجلس (آقاتهرانی، زاکانی، ذوالنوری) را دارند با تکیه زدن قالیباف به صندلی ریاست مجلس یازدهم موافقت خواهند کرد؟، گفت: شک نکنید شرایط روز سیاسی این نکته را به آنان دیکته خواهد کرد، اگرچه با این ترکیب و اوضاع سیاسی و اقتصادی کسب ریاست مجلس برای قالیباف نباید آش دهن سوزی باشد.
دبیرکل جمعیت آبادگران جوان در پاسخ به این سوال که نقش اصولگرایان سنتی مثل میرسلیم در انتخاب رئیس مجلس چه خواهد بود، گفت: تحقق این موضوع به شوخی بیشتر شباهت دارد اگرچه ایشان فردی فاضل و نام آشنای انقلاب و از معتمدان هستند، در واقع ریاست مجلس را باید به عهده کسی گذاشت که آشنا به کار مشورتی بوده و همچنین تجربه کار گروهی را داشته باشد؛ یادمان نرود مدیریت در مجلس، کلان و مشورتی است و همه از لحاظ شئونات و حقوق  نمایندگی مخصوصاً حق رای مساوی هستند.
وی درباره شروط جوانان مجلس یازدهم مبنی بر اینکه هر کسی رئیس مجلس شود حق شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد و حضور قالیباف در مجلس با چشم‌انداز شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: اول اینکه گذاشتن این شروط محدود و موقتی است، تجربه نشان داده که اکثرا در زمان انتخابات با عناوینی مثل «تکلیف بود»، «تکلیف کردند» و «به دوشم گذاشتند» از این شروط سرپیچی کرده‌اند، دیگر اینکه گذاشتن این شروط قانونی نبوده بلکه فقط یک توافق اخلاقی است.
برخی از منتخبان مجلس یازدهم گوشه چشمی به انتخابات ۱۴۰۰ دارند
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه