آغاز طرح نظارت و پایش قیمت و کیفیت کالاهای اساسی استان تهران
مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی از آغاز طرح نظارت و پایش کالاهای اساسی کشاورزی استان تهران (دوشنبه، هشتم اسفندماه) تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: کمیت، کیفیت و قیمت، سه محور نظارت بر بازار است.به گزارش اقتصادسرآمد، مسعود امرالهی در مراسم آغاز طرح نظارت و پایش کالاهای اساسی کشاورزی استان تهران افزود: امروز با توجه به ایام پایانی سال و تقارن شب عید و ماه مبارک رمضان، بازرسان وزارت جهاد کشاورزی طرح مانور نظارتی و تشدید نظارت بر گلوگاههای بازار و مراکز تامین کننده را در سراسر کشور آغاز کردهاند.مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: این طرح با همکاری بازرسان بسیج اصناف، اتاق اصناف از امروز در سراسر کشور آغاز به کار کرد و در حال حاضر این نظارتها با حضور ۱۰۰ تیم نظارتی در بازار انجام خواهد شد.امرالهی تصریحکرد: این طرح تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت و با متخلفان احتمالی برخورد جدی انجام خواهد شد.جبرئیل برادری» رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در این مراسم گفت: امسال همچون سال گذشته طرح تشدید و بازرسی در استان تهران اجرا میشود.وی افزود: این طرح امسال با مشارکت سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان بسیج اصناف، سازمان صنعت، معدت و تجارت، اتاق اصناف و بازرسان وزارت جهاد کشاورزی اجرا خواهد شد و امیدواریم بتوانیم با همافزایی سایر دستگاهها از افزایش بیرویه قیمت محصولات کشاورزی و اساسی جلوگیری کنیم.برادری یادآور شد: کمیت، کیفیت و قیمت، سه محور نظارت بر بازار محصولات کشاورزی است که بتوانیم این موضوع را در سطح استان تهران نهادینه کنیم.«اسماعیل کاظمی» نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران نیز در آغاز طرح نظارت و پایش کالاهای اساسی، گفت: این طرح در راستای کنترل مایحتاج عمومی مردم با توجه به ایام پایانی سال و ماه رمضان، تا پایان این ماه مبارک ادامه دارد.وی با بیان اینکه این طرح از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: وزارت جهاد کشاورزی نیز نسبت به تامین اقلام قول مساعد داده و در حال حاضر ورود کالا به بازار نویدبخش تامین به موقع است.نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران اظهار داشت: بازرسی به صورت مضاعف و شبانهروز در خدمت مردم بوده تا پس از تامین وزارت جهاد کشاورزی، با گلوگاههای توزیعی به موقع، متناسب و جدی برخورد کند؛ البته واحدهای صنفی تاکنون همکاریهای لازم را داشتهاند و در این زمینه با متخلفان در این امر برخورد لازم انجام میشود.