ورود استاندارد به موضوع ایمنی و سلامت محصولات خام کشاورزی
مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد گفت: در حوزه صنایع غذایی حدود ۳۵۰۰ استاندارد ملی وجود دارد و ۴۰۳ استاندارد از این تعداد مشمول مقررات اجباری هستند.به گزارش اقتصادسرآمد، پیراوی ونک با اشاره به توسعه فعالیتهای استاندارد در کشور، اظهار کرد: این سازمان در حوزه کالاها و خدمات بر استانداردهای اجباری نظارت دارد و حتی اگر کالا و خدماتی مشمول مقررات نیز نباشد طبق ماده ۱۳، سازمان مکلف به نظارت است.مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد با اشاره به طرح عیدانه سازمان ملی استاندارد خاطر نشان کرد: این طرح از ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین ویژه هتلها و میادین تره بار آغاز شده است، البته سال گذشته اولین سال ورود سازمان به حوزه خدمات بود و هتلها و فروشگاههای زنجیرهای مورد ارزیابی قرار گرفتند.وی با بیان اینکه علاوه بر بازدید و نمونه برداری از واحدهای تولید، واحدهای توزیع کننده نیز مورد بازرسی و نمونه برداری قرار میگیرند، افزود: در کنار آن پیرو ماده ۱۷ ارزیابی نوروزی نیز در جریان است و از نظر ایمنی و سلامت به محصولات خام کشاورزی ورود کرده ایم و در حوزه نیترات فلزات سنگین و باقی مانده آفت کشها بررسیهایی صورت گرفته که وضعیت خوبی را شاهد نیستیم. بررسیها روی پیاز، سیب زمینی، کاهو، پرتقال، سیب و هندوانه نیز انجام شده است.