printlogo


خشکسالی علت افزایش قیمت گوشت



رئیس اتاق اصناف ایران گفت: علت اصلی گرانی گوشت خشکسالی بود؛ زیرا محصول کافی نبود و آذوقه گران شد و نسبت به این شرایط، گوشت ارزان است.به گزارش اقتصادسرآمد، قاسم نوده فراهانی با اشاره به برگزار نشدن نمایشگاه‌های مربوط به اصناف پس از شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: در این دوره رویداد فروش فوق‌العاده با عنوان نمایشگاهی به وسعت کل کشور با مشارکت همه واحدهای صنفی برگزار شد تا کالاها را با تخفیف به مردم عرضه شود.وی با تاکید بر اینکه این رویداد جایگزین برگزاری نمایشگاه شده است، خاطرنشان کرد: این موضوع به تمام استان‌های کشور ابلاغ شد و رضایت مردم در این زمینه جلب شده است.نوده فراهانی با بیان اینکه اصناف در فروش فوق‌العاده موفقیت به دست آورده‌اند، تصریح کرد: ارائه تخفیف به مشتریان می‌تواند موجب افزایش فروش شود و همین روند با وجود سود کم اصناف به دریافت سود بیشتر کمک می‌کند.وی با اشاره به اینکه معدود استان‌هایی اقدام به برگزاری نمایشگاه کرده‌اند، اظهار داشت: گزارش‌های رسیده حاکی از کیفیت پایین محصولات ارائه شده در این نمایشگاه‌ها بوده است و مردم از خریدها راضی نبوده‌اند.رییس اتاق اصناف ایران با اشاره به برنامه‌های تنظیم بازار برای ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: هیچ کمبود کالایی در کشور نداریم، محصولات لازم تامین شده است و هرگونه تغییر قیمتی به دلیل نوسان نرخ ارز اتفاق می‌افتد.وی با اشاره به فرق گرانی و گرانفروشی، تاکید کرد: گران شدن قیمت کالاها مربوط به اصناف نیست، اما گرانفروشی قابل رسیدگی است و باید بر آن نظارت شود که سامانه‌های شکایات مردمی پاسخگو برای این روند خواهند بود.نوده فراهانی با بیان اینکه باید سود اصناف افزایش یابد تا گرانفروشی رخ ندهد.