بخش صنعت، بیشترین دریافت کننده تسهیلات بانک
مدیرعامل بانک توسعه تعاون بیشترین میزان تسهیلات پرداختی بانک را مربوط به بخش صنعت دانست و گفت: حدود ۵۰ درصد تسهیلات بانک، تسهیلات خرد و زیر یک میلیارد تومان در حوزه اشتغال و ۵۰ درصد دیگر تسهیلات متوسط شامل SMEها و بنگاههای متوسط است.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد شیخ حسینی درباره پرداخت تسهیلات بانک به طرحهای اشتغال گفت: در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ که مهمترین تسهیلات تکلیفی ما در حوزه اشتغال، صنعت، کشاورزی و گردشگری بوده ۹۸ درصد بودجه را پرداخت کردیم و ۹۸ درصد تحقق برنامه داشتیم. بیشترین میزان تسهیلات دهی بانک نیز مربوط به بخش صنعت بوده و ۴۰ درصد تسهیلات پرداختی ما در بخش صنعت بوده است.
وی میزان تسهیلات پرداختی بانک جهت اشتغالزایی را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: تسهیلات پرداختی بانک در دوره مدیریت جدید ۷۰ همت بوده است. این رقم دقیقا ۶۰ درصد کل تسهیلات پرداختی بانک از سال ۱۳۸۸ تا امروز است. از زمان تشکیل بانک در سال ۱۳۸۸ تا امروز حدود ۱۲۰ همت تسهیلات پرداخت کرده که ۷۰ همت آن معادل ۶۰ درصد در دو سال اخیر بوده است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون درعین حال از پرداخت ۱۹۰ هزار فقره تسهیلات در سال گذشته خبر داد و گفت: عمده تسهیلات پرداختی ما تسهیلات خرد و متوسط است. یکی از محاسن بانک این است که تسهیلات خود را به کسب و کارها و بنگاههای خرد و کوچک اختصاص میدهد. دومین ویژگی بانک در حوزه تسهیلات این است که تسهیلاتش در بخش واقعی اقتصاد پرداخت میشود.
به گفته شیخ حسینی، حدود ۵۰ درصد تسهیلات بانک، تسهیلات خرد و تسهیلات زیر یک میلیارد تومان در حوزه اشتغال است و ۵۰ درصد دیگر تسهیلات متوسط شامل SME ها و بنگاههای متوسط است.
وی اضافه کرد: عمده تسهیلات خرد بانک شامل نهادهای حمایتی در حوزه خود اشتغالی نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، بنیاد شهید و اعضای تعاونیها مثل تعاونیهای فرش دستباف، تعاونیهای روستایی و مشاغل خانگی است. بعضا تعاونیهای کوچک را هم داریم که در قالب کارگاههای کوچک کسب و کار دارند و با تسهیلات زیر یک میلیارد تومان میتوانند فعالیت کنند.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: بر اساس آمارها ۹۵ درصد تسهیلات بانک، تسهیلات جدید و تنها ۵ درصد به صورت امهالی است که در شبکه بانکی بینظیر است.
فروش ۳۰ هزار میلیارد تومان از اموال مازاد بانک رفاه
مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: شبکه بانکی در مجموع ۵۸ هزار میلیارد تومان اموال مازاد خود را فروخته است و بانک رفاه کارگران با فروش ۳۰ هزار میلیارد تومان از اموال مازاد خود رتبه نخست را دارد.
به گزارش اقتصادسرآمد، اسماعیل لـله گانی در نشست بررسی دستاوردها و اقدامات بانک رفاه کارگران در دو سال گذشته و تبیین و افق برنامهها تا سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: بانک رفاه به دنبال بنگاهداری نیست و بر اساس تکلیف بانک مرکزی فروش اموال مازاد را در دستور کار قرار داد و توانست در بین شبکه بانکی رتبه نخست را کسب
کند.