printlogo


انعقاد اولین قرارداد کنسرسیوم حمل و نقل کالای بندرامام(ره)

رئیس هیات مدیره کنسرسیوم شرکت‌های حمل و نقل کالای بندرامام خمینی(ره) از انعقاد نخستین قرارداد با شرکت پشتیبانی امور دام کشور برای جابجایی ۱.۵ میلیون تن نهاده‌های دامی از این شهر خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، شاپور زارع ممبینی به ایرنا اظهار کرد: کنسرسیوم حمل و نقل کالای استان به عنوان نخستین کنسرسیوم حمل و نقل کالای کشور با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان قرارداد یاد شده را با شرکت پشتیبانی امور دام کشور امضا کرد.
وی با بیان اینکه مدت زمان اجرای این قرارداد یک‌ساله خواهد بود افزود: درصورت تامین بار از سوی صاحبان کالا، این میزان نهاده در مدت زمان کمتری جابجا خواهد شد.
زارع ممبینی ادامه داد: آبان ماه سال گذشته به منظور افزایش بهره‌وری ناوگان استان و ظرفیت حمل و نقل کالا، تسریع در فرایند حمل کالا، هم‌افزایی در رونق کسب و کار شرکت‌های حمل و نقل و ارائه خدمات بهتر به صاحبان کالا، نخستین مجوز فعالیت کنسرسیوم حمل و نقل کالای کشور در استان خوزستان با همراهی مدیران استانی و ستادی راهداری و حمل و نقل جاده ای صادر شد.
رئیس هیات مدیره کنسرسیوم شرکت‌های حمل و نقل کالای بندرامام خمینی(ره) گفت: در این کنسرسیوم بیش از ۸۰ شرکت حمل و نقل کالا در بندر امام(ره) و استان بوشهر (شهرستان عسلویه) مشارکت و همکاری دارند.
وی از مزایای انعقاد قرارداد کنسرسیوم حمل و نقل کالا با صاحبان کالا، به هم‌افزایی بیشتر بین شرکت ‌های حمل و نقل، ایجاد اشتغال، توزیع عادلانه کالا، مشارکت حداکثری در حوزه حمل و نقل و ثابت نگه داشتن قیمت تمام شده کالا اشاره کرد.
زارع ممبینی ابراز امیدواری کرد: سایر شرکت‌ها نیز به منظور شفافیت و ارائه خدمات بهتر طبق مصوبات و تصمیم گیری‌های سطح کلان کشور با این کنسرسیوم عقد قرارداد کنند.
مجتمع بندری امام خمینی (ره) در جنوب خوزستان با ۳۸ اسکله فعال به طول هفت کیلومتر از بزرگترین بنادر فعال ایران است.
این بندر در سال ۱۳۹۰ پس از تغییر ساختار حقوقی خود از یک بندر عادی به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شد و هم اکنون با ۱۱ هزار هکتار مساحت، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

نجات ۱۱۸ دریانورد در آب‌های خلیج فارس
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در نیمه نخست امسال با امدادرسانی به ۳۰ شناور مضطر، ۱۱۸ دریانورد از خطر مرگ نجات یافتند.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد شکیبی‌نسب به ایرنا اظهار کرد: از مجموع ۳۰ شناور مضطر آبگرفتگی، نقص فنی و آتش سوزی هر کدام ۹ مورد و طوفان، به گل نشستن شناور و آدم به دریا نیز هر کدام یک مورد گزارش شده است.
وی بیان کرد: از مجموع ۳۰ شناور مضطر ۱۷ مورد لنج باری، ۲ کشتی نفتکش، یک مورد لنج صیادی و ۱۱ مورد شامل سایر شناورها بوده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: از حیث محل بروز اضطرار آب های عسلویه با ۱۲ مورد و بوشهر و دیر هر کدام با پنج مورد به ترتیب شاهد بیشترین شرایط اضطرار دریایی در نیمه نخست امسال بودند.
شکیبی نسب ادامه داد: در ۶ ماه ابتدایی امسال همچنین با حضور به موقع شناورهای ناجی به ۳۸ مورد نیاز پزشکی مشتمل بر بیماری و مصدومیت دریانوردان امدادرسانی شد.
وی یادآور شد: اکنون در بنادر استان بوشهر هشت ایستگاه رادیویی و ۶ مرکز جست و جو و نجات دریایی به منظور تامین ایمنی ترددها و امدادرسانی به صورت شبانه روزی فعال است.