printlogo


 به دنبال برقراری سرویس مستقیم حمل کانتینری و یخچالی  گروه کشتیرانی
ارسال کالا از بندر شهیدبهشتی  به هندوستان فقط ظرف چهار روز

با برقراری سرویس حمل دریایی مستقیم کانتینری در راستای سیاست‌های گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر فعال‌سازی سواحل مکران و عملیاتی نمودن بندر چابهار، صادرات و واردات محصولات باغی و یخچالی بین ایران و هند آغاز شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، به دنبال برقراری سرویس مستقیم حمل کانتینری و ورود کانتینر‌های یخچالی از سوی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بین چابهار و هندوستان، بندر چابهار دوباره به شبکه حمل‌و‌نقل صادرات و واردات محصولات باغی و یخچالی پیوست.
بر این اساس، ۵۶ تی‌ای یو کانتینر یخچالی حاوی محصولات سیب و خرمای صادراتی با یک فروند کشتی متعلق به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از بندر شهید بهشتی عازم هندوستان شد.
زمان حمل مستقیم محمولات کانتینری از بندر چابهار به هند، ۴ روز برآورد شده و گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، هم اکنون سرویس‌های مستقیم حمل کانتینری خود بین بنادر چین، هند، امارات و بندر چابهار را با قیمت‌های رقابتی گسترش داده است.این امر منجر به افزایش حجم عملیات کانتینری بندر چابهار به عنوان دروازه محور شرق شده است.
با این اقدام گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به تدریج از ازدحام فصلی بندرعباس در بخش صادرات کالا با کانتینر‌های یخچالی کاسته خواهد شد.در حال حاضر و با مجموعه اقدامات مؤثر صورت گرفته از سوی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای فعال سازی بندر چابهار و افزایش ترافیک حمل‌و‌نقل کانتینری در این بندر، بندر شهید بهشتی پس از بنادر شهید رجایی و امام خمینی (ره) به سومین بندر فعال کانتینری کشور تبدیل شده است.
لازم به ذکر است که صادرات محصولات باغی و یخچالی با همکاری مشترک اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران پس از سه سال وقفه، مجدد فعال­سازی شده است.