معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
تولید و صدور علم به جهان گامی موثر در صدور فرهنگ ایران اسلامی است
تبریز- محمد زاده خبرنگار اقتصادسرآمد- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با تاکید بر ضرورت تعاملات علمی در سطح بینالمللی اعلام کرد: تولید و صدور علم به جهان گامی موثر در صدور فرهنگ ایران اسلامی است.
غلامرضا فرید اعلائی در کارگاه بینالمللیسازی آموزش علوم پزشکی در تبریز اظهار کرد: در دنیای کنونی که شاهد تبلیغات منفی بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستیم اشتراک یافتههای علمی و تبادلات پژوهشی و آموزشی با سایر کشورهای جهان تاثیر بسزایی در شناساندن فرهنگ و تمدن ایران دارد.
وی افزود: با توجه به گستردگی و پویایی مستمر علم در دنیا ما ناچار به ارتباط با سایر کشورها در جهت بهرهمندی از آخرین یافتههای علمی هستیم.
وی یکی از ابزارهای مقابله با حربههای دشمنان نظام و ارتقای امنیت کشور را تبادلات علمی و افزایش ارتباطات بینالمللی دانست و خاطرنشان کرد: سلاح علم از مهمترین راههای شناساندن صلحجویی و صلحخواهی ایران به جهانیان است.
خداداد خدادادی، مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این کارگاه با تشریح عملکرد این مدیریت در افزایش همکاریهای بینالمللی دانشگاه در یکسال گذشته از جمله تشکیل اتحادیه دانشگاههای منطقه اوراسیا، همکاری مرکز کشوری آموزش مدیریت سلامت، بانک شیر مادران و مرکز تغذیه وریدی نوزادان مرکز آموزشی درمانی وپژوهشی الزهرا(س) با سازمان بهداشت جهانی و افزایش جذب دانشجوی خارج، بیان کرد: اساتید مهمترین رکن ارتقای فعالیتهای بینالمللی در دانشگاه هستند و ارائه مطالب علمی مفید، جدیت در آموزش دانشجویان خارجی و همچنین نحوه تعامل و رفتار با آنان تاثیر بسزای در ارتقای این فعالیتها دارد.
سکینه حاج ابراهیمی، مسئول کارگروه بینالمللیسازی دانشگاه نیز طی سخنانی هدف از برگزاری کارگاه را حرکت به سمت دانشگاههای نسل چهارم و اشتراکگذاری توانمندیهای اساتید و دانشجویان در راستای ماموریت محوله وزارت بهداشت عنوان کرد.