ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در خانواده از سنین کودکی
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع سازمان شیلات ایران با بیان اینکه در زمینه گسترش مصرف آبزیان علاوه بر افزایش سطح دسترسی آحاد جامعه به آبزیان، ترویج آبزی مصرفی را در دستور کار داریم، تاکید کرد: در این محور که جنبه فرهنگی دارد از سال گذشته مذاکرات و تفاهماتی با وزارت آموزش و پرورش انجام شده و در حال نهایی شدن است که بتوانیم مصرف آبزیان را در خانواده و از سنین کودکی به فرزندان خود بیاموزیم و ترویج کنیم تا فرزندان با ماهی و ماهیخوری آشنا شوند و این گریز از مصرف آبزیان در ذائقه آنها کمتر شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، شهریار رستمی در حاشیه بازدید از زیرساختهای شیلاتی استان گیلان به ایسنا اظهار کرد: با توجه به مزیت و ظرفیت هایی که در صنعت شیلات وجود دارد این صنعت یکی از مهمترین اولویت های سرمایهگذاری در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی است و قابلیت جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی را دارد.
وی افزود: در همین راستا در قالب تعاملات و مذاکرات دیپلماسی و تجاری با کشورهای مختلف دنیا به ویژه کشورهایی که صاحب صنعت دریا همچنین بازارهای مصرف انواع آبزیان هستند انجام شده و در این بین کشورهای همسایه و منطقه اوراسیا که استان گیلان نیز میتواند ارتباط بسیار خوبی با بازارهای آنها داشته باشد، صورت گرفته و مطرح است.
رستمی با بیان اینکه توسعه و گسترش فرهنگ مصرف آبزیان در کشور را در دستور کار داریم، تصریح کرد: این سیاست مبتنی بر سند امنیت غذایی کشور است که اخیراً توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و توسط رئیس جمهور ابلاغ شده و میتواند بستر مناسبی برای توسعه صنعت شیلات باشد.
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه در سند امنیت غذایی شیلاتی ۴ محور را در نظر داریم، گفت: فراهم کردن محصولات آبزیان، توسعه و گسترش مصرف و فرهنگ مصرف آبزیان در کشور، تامین سلامت غذایی کشور در این محورها مورد توجه قرار دارد.
رستمی با بیان اینکه در زمینه گسترش مصرف آبزیان علاوه بر افزایش سطح دسترسی آحاد جامعه به آبزیان، ترویج آبزی مصرفی را در دستور کار داریم، تاکید کرد:در همین راستا چاپ و درج مطالبی در خصوص معرفی فعالیت شیلات همچنین خواص ماهی و آبزیان در کتابهای درسی پیش بینی شده تا دانش آموزان از کودکی با این مقوله آشنا و در بزرگسالی مصرف کننده جدی ماهی شوند.