رفع چالشهای مجتمع بندری خرمشهر با تکیه بر دانش و توان داخلی
هوشمندسازی و تحول دیجیتال در بنادر، سازههای دریایی، محیط زیست دریایی، زنجیره حمل و نقل دریایی، خدمات تعمیر، نگهداری و بازرسی فنی، مدیریت یکپارچه اطلاعات دریایی، سیستمهای شناسایی و ردیابی، تخلیه و بارگیری و HSE از مواردی است که در نشست مشترک بندر خرمشهر با شرکتهای دانشبنیان سراسر کشور مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش اقتصادسرآمد، نشست تخصصی اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر و شرکتهای دانشبنیان با حضور نمایندگان شرکتهای مختلف دانش بنیان از سراسر کشور در سالن آمفیتئاتر بندر خرمشهر برگزار شد.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر در این نشست با تاکید بر اهمیت علم و دانش، اظهار داشت: تکیه بر دانش و توان داخلی، کلید حل مشکلات و چالشها است و ما باید با حمایت از شرکتهای دانشبنیان، تمام نیازهای مختلف مجتمع بندری خرمشهر را حل و رفع کنیم.
علی عسکری با تاکید بر اینکه با همت شرکت فناوری و نوآوری شریف ۸۲ نیاز در تمام بخشهای بندری احصاء شد، بیان کرد: باید از ظرفیت موجود دانشبنیان بهره برد تا بر اساس اولویت، مشکلات حل و رفع شود.
وی با تاکید بر اینکه بندر خرمشهر به عنوان یکی از ۱۱ بنادر اصلی در زمینه صادرات و واردات نقش موثری در کشور دارد، اظهار داشت: بندر خرمشهر به عنوان بندر چندمنظوره در زمینههای کالای عمومی، فله، خشک، مسافری و نفتی به فعالیت میپردازد.
عسکری عنوان کرد: بهرهبرداری از فناوری و تکنولوژی، زمینهساز وارد شدن در عرصه رقابت و حل و رفع چالشها و مشکلات است. مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: سازمان بنادر و دریانوردی در امر استفاده از شرکتهای خصوصی و شرکتهای دانشبنیان پیشگام است و امیدواریم بتوانیم نهایت استفاده را از این مساله ببریم.وی با بیان اینکه مصمم هستیم که با استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان برای حل و رفع آنها اقدام عملی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: با توجه به ابلاغ سیاستهای کلی توسعه دریامحور توسط رهبر معظم انقلاب، در صورت حمایت دقیق و ویژه از شرکتهای دانشبنیان، میتوان به خودکفایی و وضعیت مطلوب رسید.