printlogo


بوشهری‌ها از مصرف نمک دریا پرهیز کنند


معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بدلیل وحود فلزات سنگین و سمی از جمله سرب و ناخالصی‌های شن و ماسه در نمک دریایی بوشهریها از مصرف آن در برنامه غذایی خود پرهیز کنند.
به گزارش اقتصادسرآمد،  قاسم برجویی فرد ایرنا اظهار کرد: باتوجه به ارتباط مستقیم افزایش مصرف نمک ، ابتلا و تشدید بیماری فشار خون در افراد و نگرانی بابت وارد شدن نمک‌های تصفیه نشده به سفره خانواده ها آگاهی بخشی در این زمینه ضروری است.وی افزود: خانواده ها در انتخاب نوع نمک و مقدار آن دقت کنند و سلامت شان را به تبلیغات ناسالم و مطالب غیر علمی گره نزنند.معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: مقدار توصیه شده مصرف نمک برای یک شاخص بالغ روزانه پنج گرم یا یک قاشق چای خوری است .برجویی فرد ادامه داد: این میزان شامل مقدار نمکی که از طریق غذا و نوشیدنی های مختلف در طول روز وارد بدن می شود نیز هست.وی تصریح کرد: ضروری است نمک خام سفره حذف و مقدار نمک پخت و پز در راستای سلامت بیشتر خانواده کمتر شود.این مقام بهداشتی گفت: باتوجه به نقش پررنگ مصرف لبنیات در سلامت افراد و الگوی مصرف نمک در خاتواده ها امسال " پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم " ۲ محور نمک و لبنیات از طرف دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار و اجرا قرار دارد. برجویی فرد افزود: این برنامه با شعار " انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده ید دار" و " از کودکی تا پیری ، لبنیات دوست سلامتی" بهمن ماه در حال اجرا است.