printlogo


ارتقای سطح پدافند غیر عامل  در حوزه فناوری

مدیر عامل بانک ملی ایران در نشست کمیته عالی پدافند غیر عامل، امور ایمنی و مدیریت بحران بانک، گفت: با توجه به حساسیت جایگاه بانک ملی ایران در شبکه بانکی ضروری است تا بسیاری از برنامه هایی که در این بانک تدوین می شوند، دارای پیوست پدافند غیر عامل باشند.
به گزارش اقتصادسرآمد، ابوالفضل نجارزاده در این نشست که با حضور اعضای هیات عامل و اعضای کمیته عالی پدافند غیر عامل،امور ایمنی و مدیریت بحران بانک و روسای ادارات امور شعب تهران و استان ها به صورت وبیناری برگزار شد، تاکید کرد: در میان همه بخش های کشور، نظام بانکی  در خصوص  موضوع پدافند غیر عامل از حساسیت ویژه ای برخوردار است، بنابراین ضروری است تا با برنامه ریزی و سرمایه گذاری ، آمادگی های لازم برای ارائه خدمات در شرایط بحرانی کسب شود.
وی افزود: از لحظه وقوع انقلاب، دشمنان کشور با جنگ های ترکیبی به مقابله با انقلاب پرداختند اما امروزه با تغییرات تکنولوژیکی، این جنگ ابعاد تازه ای یافته است و دستگاه های مختلف از جمله نظام بانکی باید از هر جهت در برابر جنگ ترکیبی و حملات سایبری، مقاوم سازی شوند.
مدیر عامل بانک ملی ایران بیان کرد: مهم ترین هدفی که دشمنان به دنبال ضربه زدن به آن هستند موضوع«اعتماد» است. بنابراین باید به گونه ای عمل شود که اعتماد به شبکه بانکی و به خصوص بانک ملی ایران مورد خدشه قرار نگیرد.
دکتر نجارزاده با تاکید بر افزایش سرمایه گذاری برای ارتقای سطح پدافند غیر عامل در بخش فناوری بانک ملی ایران اظهار کرد: باید زیر ساخت های مورد نیاز مانند تامین برق در مواقع بحرانی یا نیازهای زیر ساختی در بخش فناوری، با سرمایه گذاری های لازم تامین شوند.مدیر عامل بانک ملی ایران با تاکید بر تدوین برنامه ای جامع درباره پدافند غیر عامل در بانک ملی ایران، عنوان کرد:همه مدیران و کارکنان باید با ضرورت های پدافند غیر عامل آشنا شوند و برای اجرای آن دغدغه داشته باشند.جواد بخشی عضو هیات عامل و رئیس کمیته عالی پدافند غیر عامل،امور ایمنی و مدیریت بحران بانک ملی ایران نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از  عملکرد این کمیته،گفت: تهدیدات دشمن در بخش اقتصادی می تواند تاثیرات فراوانی بر جامعه بگذارد از این رو ضروری است که پدافند غیرعامل در شبکه بانکی به عنوان یکی از بخش های تاثیرگذار اقتصادی کشور،  به درستی و به صورت دقیق اجرایی و عملیاتی شود.