printlogo


صنعت شیلات ایران دانش‌پذیر است

رییس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه صنعت شیلات دانش‌پذیر است و نیاز به دانش بالا در حوزه‌های مختلف دارد گفت: حکمرانی درست در بخش شیلات با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها ممکن می شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، سیدحسین حسینی در نشست هم‌اندیشی شیلات، دانشگاه و صنعت افزود: اگر بخواهیم به سمت آب‌های دور و سواحل فراسرزمینی برویم باید به شناورهای تخصصی اقیانوس‌پیما مجهز شویم و برای شناورها به پشتیبانی‌های تخصصی نیز نیاز داریم.
رییس سازمان شیلات ایران ادامه داد: نیاز بخش شیلات به دانش گسترده و متنوع است و ضروری است از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها برای حکمرانی درست در این بخش بهره ببریم.
حسینی با بیان این که میان بخش شیلات، صنعت، دانشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان باید آشتی اتفاق بیفتد، اظهار داشت: ما در توسعه افقی و عمودی باید به مرزهای دانش برسیم.
وی تصریح کرد: توسعه مقابل حفاظت نیست و محیط زیست با توسعه حفظ می‌شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در دنیا ۱۹ میلیون تن از آبزیان را در آب‌های عمیق صید می‌کنند، اما ما هنوز در عمق ۲۰۰ متری صید می‌کنیم و نتوانستیم معقولانه از این ذخایر در حوزه خوداتکایی بهره‌برداری کنیم.
وی افزود: اکنون در جهان ۶.۲ میلیون تن ماهی تیلاپیا تولید می‌شود در حالی که ما از ظرفیت‌های موجود در این زمینه استفاده نکردیم.