printlogo


برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در ملایر


نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هدف معرفی و گسترش فرهنگ مصرف غذای سالم و با حضور ۳۰ شرکت کننده در شهرستان ملایر برگزار شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر در جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در هتل الماس این شهر اظهار کرد: برگزاری این جشنواره‌ها فرصتی مغتنم برای فرهنگ‌سازی استفاده هر چه بیشتر مردم از غذاهای سالم و ایجاد فضایی شاد و مفرح خانوادگی است.
سلمان اسماعیلی از عزم جدی جهاد کشاورزی در راستای افزایش سطح تولید آبزیان در این شهرستان قدردانی کرد و افزود: ۴۵ مورد مجوز پرورش ماهی در این شهرستان صادر شده که سالانه قادر به تولید بیش از ۶۰۰ تُن ماهی است و باید هر چه بیشتر مردم را به سمت مصرف ماهی سوق دهیم.مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر نیز بیان کرد: ملایر سومین شهرستان شیلاتی استان همدان است که دارای ۴۵ مزرعه تولید و پرورش ماهی است ظرفیت‌هایی بالایی در حوزه شیلات دارد.«یوسف کاکاوند» ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ تُن ماهی در این شهرستان تولید می‌شود که علاوه بر تامین نیاز شهرستان، نیاز بازار نقاط دیگر استان همدان و برخی استان‌ها همچون تهران را نیز تامین‌ می‌کند.
وی یادآور شد: در همین راستا و برای توسعه و ترویج فرهنگ استفاده از ماهی و غذاهای دریایی و سالم، به همت مدیریت شیلات و امور آبزیان استان، جهاد کشاورزی شهرستان و با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در مجتمع الماس برگزار و شرکت برای عموم آزاد بود.رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ملایر نیز گفت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مصرف گوشت آبزیان به عنوان یک منبع غذایی ضروری، آشنایی با سبک پخت غذاهای سفید و ایجاد شور و نشاط اجتماعی برگزار شد.