printlogo


افزایش پنج درصدی تولید ماهی خوراکی  در اصفهان


مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید انواع ماهیان خوراکی در استان در یک سال اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن پنج درصد افزایش یافت و به بالغ بر ۱۰ هزار تُن رسیده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمدرضا عباسی به ایرنا افزود: انواع ماهیان کپور، خاویاری و قزل‌آلا در این استان تولید می‌شود اما سهم اصلی را قزل‌آلا به خود اختصاص داده است و بخشی از این تولیدات به خارج صادر می‌شود.
وی با اشاره به فعالیت ۸۰۰ واحد و مزرعه پرورش و تولید ماهی خوراکی در استان اضافه کرد: شهرستان‌های سمیرم، فریدونشهر، گلپایگان و ورزنه بیش از سایر مناطق در این صنعت سهیم هستند.
مدیر شیلات و امور آبزیان اصفهان خاطرنشان کرد: چهار هزار و ۶۰۰ نفر به غیر از واحدهای فرآوری و بازار آبزیان در صنعت پرورش و تولید ماهی در این استان فعالیت می کنند. مدیر شیلات اصفهان تصریح کرد: این استان به لحاظ وجود ظرفیت‌های نهفته و فعال در مناطق مختلف، آب و هوای متنوع، آب‌های شیرین و شور و همت تولیدکنندگان در صورت حمایت بیشتر قادر خواهد بود میزان تولید خود را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.