بازدید روسها از بندر امیرآباد؛
آمادگی تجار خارجی برای سرمایهگذاری در مازندران
تجار روس به منظور گسترش روابط تجاری با مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش اقتصادسرآمد، در دیدار تجار روس ضمن معرفی ظرفیتها و برشمردن مزایا و امکانات بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر گفت: ایجاد زیرساختهای مناسب و توان تجهیزاتی، موقعیت بندر امیرآباد را در دریای خزر تثبیت کرده و امروزه شاهد بالاترین میزان فعالیت در زمینه تخلیه و بارگیری انواع کالا در این بندر هستیم.
محمدعلی موسی پور افزود: بندر امیرآباد با دارا بودن اراضی وسیع پشتیبانی و پسکرانه مشتاقانه و در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بنادر و دریانوردی از تجار و سرمایه گذاران خصوصا سرمایه گذاران خارجی استقبال میکند و آماده هرگونه همکاری با شرکای تجاری خود خواهد بود.
وی در بخش دیگری از این دیدار به ارائه آمار و عملکرد تخلیه و بارگیری کالا و به تفکیک مراودات تجاری با کشور روسیه پرداخت و گفت: بندر امیرآباد با دارا بودن امکانات و تجهیزات مدرن و همچنین استفاده از شقوق مختلف حمل و نقل ترکیبی توانسته است اقدامات خوبی در زمینه صادرات، واردات و ترانزیت کالا انجام دهد و در سالی که گذشته بالاترین نورم تخلیه و بارگیری در ادوار فعالیت بندر امیرآباد به ثبت رسیده است.
تجار روسی نیز با تقدیر از میزبانی بندر امیرآباد اعلام داشتند: دولت روسیه توجه ویژهای به بندر ماخاچ کالا داشته و اقدامات بسیار مهمی در حال انجام است و با اتفاقاتی که در مسیر زمینی از کشورهای مختلف روی داده است به این نتیجه رسیدیم که بهترین و امنترین مسیر برای مراودات کالا از بندر امیرآباد خواهد بود و امیدواریم در آیندهای نزدیک میزان تبادل کالا بین بنادر امیرآباد و ماخاچ کالا به بالاترین حد خود برسد.
آنها اظهار داشتند با انجام اقدامات لجستیکی و تجهیز بندر ماخاچ کالا به دنبال آن هستیم که روابط تجاری روسیه را با کشورهای مختلف از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس در جنوب ایران گسترش دهیم و به بازار آن کشورها دست پیدا کنیم و نزدیکترین و مقرون به صرفهترین مسیر به آن کشورها با توجه به وجود کریدور شمال – جنوب از طریق ایران و بندر امیرآباد میسر خواهد بود.
بازدید از محوطههای بندری، سرمایه گذاریهای بخش خصوصی و منطقه ویژه از دیگر برنامههای این سفر بود.
بنابر این گزارش ، بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاریهای دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم میتواند با شکوفاسازی ظرفیتها، نقش ویژهای در مقاومسازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بینالمللی و صادرات کالا ایفا کند.