printlogo


معاون صید و بنادر ماهیگیری  سازمان شیلات ایران:
به دنبال افزایش  صید فرا ساحل به ویژه  در تن ماهیان هستیم


معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت: به دنبال افزایش صید فر اساحل به ویژه در تن ماهیان هستیم و علاوه بر آن ارتقاء مدیریت بهره‌برداری از صید، استفاده از فرصت‌های جدید بهره‌برداری، تقویت استفاده از مدیریت ماهیگیری را مدنظر داریم.
به گزارش اقتصادسرآمد، مدیر کل شیلات هرمزگان با همراهی معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان با معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران دیدار کرد.
 در این دیدار عطاالله رئیسی معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با اشاره به اهمیت صید و صیادی در فعالیت‌های شیلاتی تصریح کرد: بدون شک توسعه صید و صیادی با محوریت ارتقای خدمات دهی به جامعه صیادی در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: وجود بالغ بر ۳۵ هزار نفر صیاد، ۴۰ درصد از بنادر صیادی کشور در استان هرمزگان و برخورداری از بزرگترین ناوگان صیادی کشور در هرمزگان یک ظرفیت خاص و ویژه برای استان هرمزگان است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران درباره برنامه‌های مدنظر سال جاری برای آب‌های جنوبی کشور گفت: به دنبال افزایش صید فرا ساحل به ویژه در تن ماهیان هستیم و علاوه بر آن ارتقاء مدیریت بهره‌برداری از صید، استفاده از فرصت‌های جدید بهره‌برداری، تقویت استفاده از مدیریت ماهیگیری و ... را مدنظر داریم.
در ادامه مسعود بارانی مدیر کل شیلات هرمزگان به تشریح دست‌آوردها و برنامه‌ها جهت ارتقای صید و صیادی استان به ویژه در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای سازمانی برای ارتقای فعالیت های صید و صیادی در استان هرمزگان پرداخت و افزود: امید داریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و حمایت‌های سازمان شیلات ایران و استانداری هرمزگان شاهد اتفاقات خوبی در حوزه صید و صیادی استان هرمزگان باشیم.
وی از پیش بینی و برآورد صید حدود ۳۹۰ هزار تن انواع آبزیان در استان هرمزگان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و تصریح کرد: هرمزگان سالانه نزدیک به نیمی از صید کشور را به خود اختصاص می دهد.
مدیرکل شیلات هرمزگان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های جامعه صیادی استان و همچنین سیاست های ابلاغی دولت مردمی که منجر به این موفقیت شده است، گفت: خوشبختانه با حمایت‌های سازمان شیلات ایران و استانداری هرمزگان گام‌های خوبی با پیگری شیلات هرمزگان در راستای صید و صیادی پایدار و مسئولانه و حفط منافع دراز مدت جامعه صیادی برداشته شده است. بارانی افزود: ساخت و استقرار بالغ بر ۵۰۰۰ سازه زیستگاه مصنوعی در آبهای استان، آغاز عملیات اجرایی سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان(میگو و ماهی بومی) و رفع مشکل بیمه‌ای صیادان، پیگیری سخت و زیان آور شدن شغل صید و صیادی، انعقاد و اجرای تفاهم نامه مشترک دریابانی و شیلات در راستای حراست از منابع آبزیان و ... را از اهم اقدامات دولت مردمی با زحمات و حمایت ویژه مجموعه سازمان شیلات ایران، استانداری هرمزگان و پیگیری اداره کل شیلات استان خواند.