printlogo


 ابراز امیدواری عضو کمیسیون آموزش مجلس: 
 امضای تفاهم نامه همکاری با هند به صورت واقعی عملیاتی شود


عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امضای تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی با کشورهای هند و چین که از لحاظ ساختار فرهنگی و سابقه تاریخی رابطه نزدیکی با ما دارند به تقویت روابط سازنده کمک می‌کند، گفت: دولت سیزدهم تاکنون در این زمینه موفق عمل کرده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، مهرداد ویس کرمی در مورد امضای تفاهم نامه بین ایران و هند به ایرنا اظهار داشت: دنیا به سمت نظم جدیدی پیش می رود و رهبر انقلاب هم فرمودند:« ما باید جای خود را در نظم جدید پیدا کنیم»، که یکی از این تغییرات مربوط به انتقال قدرت از لحاظ اقتصادی و نظامی از غرب و آمریکا به سمت شرق است و واگرایی قدرت های بزرگ و از هم‌پاشیدگی منافع آنها می‌تواند فرصت خوبی برای کشور ما فراهم کند.
وی تصریح کرد: امضای تفاهم نامه همکاری اقتصادی با کشورهایی همانند هند و چین که از لحاظ ساختار فرهنگی و سابقه تاریخی رابطه نزدیکی با ما دارند می تواند به تقویت روابط خوب و سازنده کمک کند و در توسعه اقتصاد تاثیرگذار باشد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دسترسی ایران به آب های آزاد یکی از ظرفیت های خوب کشور ما به شمار می رود، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت بنادر یکی از مزایایی است که می تواند برای رونق اقتصادی کشور بسیار موثر باشد اگر چه ما به خاطر عادت به خام فروشی و مصرف نفت خیلی در این حوزه سرمایه گذاری نکرده ایم.
ویس کرمی ابراز امیدواری کرد که امضای تفاهم نامه همکاری با هند به صورت واقعی عملیاتی شود و تصریح کرد: دولت سیزدهم در توسعه تعاملات با دیگر کشورها موفق بوده است و برخلاف دولت قبل که تمام تخم مرغ های خود را در سبد آمریکا و اروپا گذاشت و نتیجه نگرفت این دولت به سمت تعامل با همسایگان و کشورهای شرقی پیش رفت و در گام اول به نتایج خوبی دست یافت.
وی افزود: تقویت روابط با کشورهایی همچون هند و چین ظرفیت خوبی برای فروریختن هیمنه دلار است و در دور زدن و خنثی سازی تحریم ها اثر گذار است.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اقتدار و امنیتی که ایران دارد باعث می شود کشورهای دیگر برای توسعه روابط با ایران ترغیب شوند و امید است تقویت روابط با کشورهای همسایه هم ادامه پیدا کند و دولت آیت الله رییسی این روند را با موفقیت به جلو برده و عملیاتی کند به طوری که اثرات مثبت آن در کشور دیده شود.
ویس کرمی با اشاره به ظرفیت هند برای تعاملات اقتصادی گفت: با توجه به اینکه درصد زیادی از جمعیت دنیا در هند و چین ساکن بوده و همچنین این کشورها از موقعیت جغرافیایی و سابقه فرهنگی برخوردار هستند توسعه روابط با این کشورها می تواند ظرفیت خوبی در حوزه اقتصاد برای ایران فراهم کند.