اجرایی شدن قانون افزایش بهرهوری برای حفاظت از منابع آبی
سخنگوی صنعت آب از اجراشدن قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی از منابع آب ذیل برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: باید به سمت ایجاد تصفیهخانههای منطقهای برای حفظ منابع آبی حرکت کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، سومین نشست از این مجموعه نشستهای گفتوگوهای آبی با موضوع «مشارکت مردمی در مدیریت بهرهبرداری و حفاظت از منابع آب» با حضور کارشناسان مربوط مورد واکاوی قرار گرفت.
عیسی بزرگزاده سخنگوی صنعت آب ایران، ابوالفضل کرباسچی شرق رئیس هیات مدیره کارفرمایی چاههای دشت نیشابور، علیرضا رئیسالسادات مدیرکل دفتر نظامهای بهرهبرداری سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و سید احمد حیدریان مسئول کارگروه مدیریت مشارکتی آب کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران در این نشست سوم حضور داشتند و به بررسی مسائل پرداختند.در این دوره از نشست کارشناسان در باره مشارکت جمعی در منابع آب یا توسعه مدیریت مشارکتی، ضرورت ایجاد گروههای کارشناس و آگاه به مسائل منابع آبی، وجود عزم جدی و برنامه برای منابع آب، مدیریت تأمین، توزیع و مصرف آب به بحث و گفتوگو پرداختند.کارشناسان در این دور نشست تأکید کردند مدیریت مشارکتی آب باید به افزایش بهرهوری آب منجر شود.عیسی بزرگزاده سخنگوی آب هم از اجراشدن قانون نظام بهرهبرداری از منابع آب ذیل برنامه هفتم توسعه خبر داد. وی بر ضرورت اجراییشدن طرح آب صفر خالص در بخش مصرفکننده تأکید کرد و گفت: بر اساس این طرح مجموع آبی که در طبیعت به مصرف میرسد باید با مجموع آبی که در طبیعت وارد میشود برابر باشد تا پایداری منابع آب حاصل شود.سخنگوی صنعت آب گفت: اجرای این طرح سبب جلوگیری از ایجاد کلانشهرها خواهد شد.
بزرگزاده به اجرای طرح الزام ساختمانها به داشتن دو مخزن برای جمعآوری آب باران و آب خاکستری بهعنوان راهکاری برای حفظ منابع آب تأکید کرد.وی همچنین گفت: باید به سمت ایجاد تصفیهخانههای منطقهای برای حفظ منابع آبی حرکت کرد.