printlogo


شرایط بهداشتی خرید میگو در بوشهر  اعلام شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر، شرایط بهداشتی و ظاهری میگو در هنگام خرید و همچنین معیارهای تعیین تازگی میگو را تشریح کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد رضا عباسی به  ایرنا اظهار کرد: استان بوشهر یکی از قطب‌های پرورش و صید میگوی کشور است و مردم استان هم علاقه زیادی به میگو دارند.
وی با اشاره به اشتیاق فراوان مردم استان بوشهر خرید میگو در زمان صید بیان کرد: همه مردم در هنگام خرید میگو باید ضوابط بهداشتی این محصول را بدانند و استفاده کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر بیان کرد: در هنگام خرید میگو به شاخصه‌هایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتن‌ها، چشم‌ها، بوی میگو و گوشت آن باید توجه کرد.
عباسی گفت: رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و عاری از رنگ تیره باشد و سیاه شدگی سیر، سینه و دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر اضافه کرد: سر و سینه و دم میگو باید محکم و متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.
وی اظهار کرد: پاها، پوسته و آنتن‌های میگوی سالم باید سفت و محکم باشد و اگر آنتن‌ها و پاها از همدیگر جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود این نشانی از کهنه و فاسد بودن میگو است.
عباسی اضافه کرد: چشم‌های میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد ضمن اینکه بوی جلبک‌های دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.
وی بیان کرد: سیاه شدگی گوشت دم، سرو سینه، تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانه‌هایی از فاسد بودن میگو است.