printlogo


رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری
۱۲ هزار میلیارد ریال در حوزه گلخانه‌های چهارمحال و بختیاری هزینه شد


شهرکرد-  رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در ۲ سال اخیر ۱۲ هزار میلیارد ریال در حوزه گلخانه در این استان هزینه شده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، حسین‌ برزگر در نشست با اعضای شورای اسلامی استان تاکید کرد: هم‌اکنون حدود ۷۰ هکتار گلخانه در دست اقدام است و طرح ایجاد ۸۰۰ هکتار گلخانه در استان تصویب و پروانه‌های آن‌ها صادر شده است.
وی افزود: با راه‌اندازی این واحدهای گلخانه‌ای گام موثری در اشتغال‌زایی، افزایش ضریب اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، توسعه بخش کشاورزی و رونق اقنصادی دارد. برزگر صنعت، کشاورزی و خدمات در کشور را به‌عنوان ظرفیت‌های مهم توسعه‌ای اعلام و تصریح کرد: این در حالی است که جایگاه بخش کشاورزی از سایر حوزه‌ها مهم‌تر است.
وی ۹۶ درصد بخش کشاورزی را در اختیار مردم دانست و یادآور شد: محصولات بخش کشاورزی از لحاظ سلامت و امنیت جز با کیفیت‌ترین تولیدات است و در این بخش میزان مصرف سم و کود، تولید، عطر و طعم میوه ایران مشخص است.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری اختلاف دمای شب و روز، تنوع اقلیمی و اصلاح هیبریدی محصولات کشاورزی را از مهم‌ترین دلایل کیفیت بالای محصولات کشاورزی ایران و استان دانست و اظهار داشت: بخش، کشاورزی بیشترین سهم را در اختیار مردم دارد و در تولید ناخالص داخلی نقش‌آفرین و زمینه گسترش آن با توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی و خدمات ممکن است.
وی گفت: تعدیل میزان مصرف آب، قطع کردن برق چاه‌های کشاورزی به‌مدت ۶ ساعت در روز و اجباری شدن این موضوع و همچنین قطع گاز پتروشیمی لردگان از مهم‌ترین مشکلات بخش کشاورزی به‌شمار می‌رود اما هیچ کدام از این مشکلات نتوانسته بخش کشاورزی را به تعطیلی بکشاند.
برزگر بخش کشاورزی را تامین کننده امنیت و سلامت غذایی اعلام و تاکید کرد: از مجموع ۱۸۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در چهارمحال و بختیاری ۱۵۰ هزار هکتار زیرکشت رفته و ۱۱ هزار دستگاه انواع تراکتور در این زمین‌ها مشغول فعالیتداست که در این راستا تامین برق و سوخت مهم‌ترین نیاز این بخش است.
وی با اشاره به احداث پنج هزار و ۵۰۶ مترمربع ساختمان در ۶ نقطه از چهار شهرستان چهارمحال و بختیاری افزود: اعتبار احداث این ساختمان‌ها از محل مولدسازی تامین و هزینه می‌شود.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری به اجرای برخی طرح‌های نیمه‌تمام در بخش کشاورزی استان و نیمه‌تمام ماندن آن‌ها از ۲ دهه گذشته اشاره و تصریح کرد: اجرای برخی طرح‌ها از جمله جاده بین مزارع الزامی نیست و سرمایه‌گذاری‌ها بایستی برای اجرای طرح‌های مهم انجام شود.