printlogo


دبیر کمیسیون عمران مجلس:
ناوگان دریایی کشور باید نوسازی شوند


دبیر کمیسیون عمران با تاکید بر توسعه ناوگان دریایی کشور گفت: مسیر‌ها و همچنین ناوگان دریایی، شاهرگ‌های رونق اقتصادی کشور محسوب می‌شوند؛ لذا، به هر اندازه که در این حوزه سرمایه‎‌گذاری شود، به همان اندازه کشور از عایدی‌های آن سود خواهد برد.
به  گزارش اقتصاد  سرآمد، سید جمال موسوی در گفتگو با نبض بازار پیرامون ضرورت توسعه ناوگان دریایی کشور اظهار کرد: کشور ما از دو طرف به دریا راه دارد؛ لذا همین موضوع اهمیت توسعه ناوگان دریایی کشور را دوچندان می‌کند. ایران از جنوب و از طریق دریای عمان به آب‌های آزاد متصل است، به همین خاطر می‌توان با بهبود وضعیت ناوگان دریایی کشور، کریدور تجاری مخصوصی را با کشور‌های شرق آسیا و همچنین هندوستان ایجاد کرد که سود و منفعت زیادی را برای کشور به ارمغان بیاورد.
دبیر کمیسیون عمران مجلس افزود: با سرمایه‌گذاری مناسب در خصوص ناوگان دریایی، ما می‌توانیم یکی از مولفه‌های توسعه اقتصادی کشور را به خوبی مهیا سازیم. مسیر‌های دریایی و همچنین کشتیرانی در آن‌ها به نوعی شاهرگ‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شوند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر بخش عظیمی از حمل و نقل کالا‌های اساسی از طریق دریا‌ها صورت می‌پذیرد. اگر ما می‌خواهیم که ایران در زمینه زیرساخت‌ها توسعه خوبی داشته باشد، باید سرمایه‌گذاری مناسبی در زمینه بنادر کشور داشته باشیم. با سرمایه‌گذاری مناسب در حوزه خرید کشتی‌های سنگین، ما می‌توانیم یکی از شاهرگ‌های اصلی توسعه اقتصاد ایران را مورد استفاده قرار دهیم. موسوی در ادامه با تاکید بر حضور بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل دریایی اظهار کرد: هر جایی که امکان نقش آفرینی بخش خصوصی وجود دارد دولت موظف است که زمینه برای فعالان این بخش را مهیا سازد. فعالان اقتصادی بخش خصوصی می‌توانند سرمایه گذاری کلانی را در حوزه توسعه زیرساخت‌های دریایی داشته باشند.
دبیر کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: بخش خصوصی ایران توانمندی خوبی در زمینه خرید زیرساخت‌های دریایی و همچنین کشتی‌های بزرگ مقیاس دارد. با تقویت بخش خصوصی فعالان این حوزه می‌توانند به مانند یک بازوی توانمند در کنار دولت زیرساخت‌های حمل و نقل دریایی به ویژه ناوگان را نوسازی کنند.