printlogo


شهردار مشکین دشت مطرح کرد :
ارائه خدمات به مناطق کم‌برخوردار اولویت مدیریت شهری است

معصومه عینی خبرنگار اقتصادسرآمد- مدیریت شهری مشکین دشت با حضور امام جمعه فردیس ،شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مشکین دشت ، مدیران و مسئولین شهری با همراهی خبرنگران استان البرز از روند اجرای پروژه های  مختلف در دست اقدام مدیرست شهری بازدید کردند. سلگی شهردار مشکین دشت در حاشیه این بازدید اظهار کرد: 
مدیریت شهری تمام تلاش خود را بکار گرفته است  تا بتواند در تمامی بخش ها خدمات ارزنده ای به شهروندان ارائه دهد.
سلگی  تصریح کرد : ارائه خدمات به مناطق کم‌برخوردار را از جمله اولویت برنامه ها و پروژه های این شهرداری  می باشد. وی افزود : توزیع عادلانه امکانات و توجه به کمبودها در هر منطقه و از جمله تعریف پروژه‌های ورزشی و فرهنگی، توجه به معابر و پیاده روسازی، بهبود معابر شهری و ..از جمله این پروژه هاست 
شهردار  در خصوص پروژه فرهنگسرای کریم آباد گفت : این پروژه به مساحت ۱۴۰۰ متر مربع است که خوشبختانه با تکمیل این پروژه بخشی از نیازهای مردم این‌منطقه در این بخش،مرتفع خواهد شد. وی تصریح کرد: این پروژه و مجموعه به صورت تخصصی برای فعالیت های فرهنگی و در سه طبقه در حال ساخت است و تلاش خواهیم کرد تا دهه فجر سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری می رسد  شهردار مشکین دشت ادامه داد: زمین این‌ پروژه ۳۵۰ متر بوده و با زیربنای ۱۴۰۰ متر مربع، دارای پارکینک، کتابخانه ، بخش تجاری، اتاق اساتید، مرکز رایانه، کلاس آموزشی... خواهد بود. سلگی افزود: امیدواریم‌ با ساخت و تکمیل این فرهنگسرا بتوانیم گام‌بلندی در جهت ارتقا و جهش فعالیت‌های فرهنگی در این محله برداریم و رضایتمندی مردم و نیازهایشان در این بخش تا حدودی مرتفع شود. وی اظهار کرد: پروژه مجموعه ورزشی ابراهیم آباد به مساحت ۴ هزار و ۸۰۰ متر مربع از دیگر فعالیت های این شهرداری در جهت تحقق اهداف شهرداری در بخش ورزشی است . سلگی بیان کرد: در حاشیه این پروژه احداث زمین چمن مصنوعی از دیگر فعالیت ها در این بخش می توان برشمرد. 
وی همچنین تصریح کرد: احداث مجموعه ورزشی چند منظوره شهید آیت الله رئیسی نیز به صورت تخصصی در حال ساخت و تکمیل است و این پروژه که از سال ۱۳۹۱ شروع سده بود و در طی سالهای ۹۱ تا ۱۴۰۲ به میزان ۴۵ درصد رشد فیزیکی داشت طی اقدامی جهادی از سوی شهرداری در ۶ ماهه گذشته ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی این پروژه انجام شد و اکنون شاهد انجام‌۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی این پروژه ورزشی ارزشمند هستیم و به زودی تکمیل و قابل بهره برداری خواهد شد. 
شهردار مشکین دشت :  پروژه زمین‌چمن مصنوعی شهید قدوسی، ادامه پروژه احداث جاده سلامت به طول ۹۰۰ متر را از دیگر فعالیت ها در این‌بخش برشمرد
وی در ادامه در خصوص دیگر پروژه‌های این شهرداری اظهار کرد: پروژه ساخت و توسعه قبور آرامستان، پروژه ساخت پارک‌های محلی ابراهیم آباد، ملاصدرا و ...، پروژه بهسازی معابر، روکش آسفالت و لکه گیری دستی، پروژه احداث زمین چمن ولایت وبخشی دیگر از فعالیت‌های این شهرداری،در سطح شهر است.
شهردار مشکین دشت همچنین با اشاره به پروژه های در دست اقدام این شهرداری گفت: پروژه زمین چمن بلوار شهید مرادی، پروژه سرای بانوی احسانیه، اصلاح هندسی معابر، پروژه پارک بحران، زمین اسکیت سرمایه‌گذاری بعثت، پروژه بهسازی 
همسان سازی و کف پوش معابر سطح شهر، پروژه اصلاح معابر خیابان اقتدار و محله های آن، پروژه احداث خیابان بسیج، پروژه هدایت آب‌های سطحی و اصلاح انهار و جدول‌گذاری سطح شهر، پروژه احداث پارک نواری بوستان رضوان تنها بخش کوچکی از پروژه های این شهرداری است‌.