تکاملی در معیار دوهزار نسخه
ثبت رکوردی قابل اعتنا در عرصه دریا محور
مهردادسوری
هرواقعیتی در ابتدا به صورت یک رویاست. رویایی که اگر با بقین و آگاهی همراه باشد علاوه بر ایجاد رضایت مندی، رشد و بهبود مستمر را نیز در پی خواهد داشت.
در دنیای پر مشغله ای زندگی میکنیم که نقصان لحظهها فرصت نمیدهد انسان حتی امورات اولیه یک زندگی معمولی را رتق و فتق کند چه برسد به آن که بخواهد در این هیاهوی پر سرعت به مشغلهای بزرگتر تن در دهد و در حوزهای پر مخاطرهتر و زمان بر، تولید محتوا کند و رسانه تخصصی شود.
فیروز اسماعیلی ژورنالیستی است چند وجهی که با درک درست معضلات جامعه، اقتصاد را در بعدی تخصصی و در حوزه بایدها و نبایدهای فرهنگی، زیست و استحصال و توسعه دریایی مورد نقد و بررسی قرار میدهد.
او زاده دشت و کوهستان است و در استانی نشو و رشد نموده که کیلومترها از دریا فاصله دارد.
شاید اگر او تصمبم می گرفت که مسائل پیرامون زادگاهش را در حوزه های کلان منعکس نماید هیچکسی بر او خرده نمیگرفت.
اما چون هدف او بزرگتر از مباحث بین شهري و استانی بود اقتصاد دریا را برگزید و تمام حوزهها دریاها را درک کرد.
ازصید و کشتیرانی ارتزاق مرم دریا گرفته تا منابع نفتی و گازی و اقتدار و هژمونی دریایی
فیروز مشتاق به انجام کار از طریق خرد گروهی بوده و معتقد است که در تقابل میان روزهای سخت و انسانهای سخت، این انسانها هستند که ماندگار میشوند و روزها در گذرند.
رسانهها همواره به عنوان پرچمداران فرهنگ میتوانند در مقیاسی بزرگ جذب مخاطب نمایند، خاصه اینکه اگر ترکیبی توامان از تخصص و تعهد و صداقت نشر و باز نشر شود یقینا جاذبه جذب مخاطب داشته و میتوانند فرهنگ را غنا بخشند.
کیست که نداند امروزه راه شادی مردم از کارزار اقتصاد میگذرد و برخورداری از اقتصادی سرآمد و پویا، سرانه شادی و امید به زندگی را ارتقا می بخشد.
اقتصاد دریامحور نیازمند توجه مسئولان و حمایت ملی است تا بتواند برای شاخههای مرتبط با دریا ایده بدهد و راهگشا باشد.
برای فیروزاسماعیلی «مدیرمسئول» قلمداران، اعضای تحریریه و تمام کسانی که حتی با کمترین اثر مانند اهدا لبخندی انگیزهی اهالی «روزنامه دریایی اقتصاد سرآمد» را مضاعف می کنند آرزوی دوام و قوام دارم و به نوبه خود به این اخوت و دوستی می بالم.
شنبه سوم شهریور 1403