به بهانه دو هزارمین شماره «روزنامه دریایی اقتصاد سرآمد» ؛
اقتصاد سرآمد حامی و صدای صنعت و تجارت دریایی ایران
مهدی بیرانوند روژمان - به مناسبت انتشار ۲۰۰۰ شماره «روزنامه دریایی اقتصاد سرآمد» نگاهی خواهیم داشت به حمایت و مطالبهگری در حوزه صنعت و تجارت دریایی ایران. مطالبهگری بهعنوان مهمترین مقوله و رسالت رسانهها، به مجموعه اقداماتی اطلاق میشود که با هدف تحریک و تشویق کسانی صورت میگیرد که مسئولیتی در زمینهای بر عهده دارند تا مسئولیت خود را به نحو احسن انجام دهند.
امروزه رسانهها میتوانند عناصر اصلی در مطالبهگری و ترویج فرهنگ مطالبه بین مردم باشند، واقعیت این است که خبرنگار، مطالبهگرِ خواستهها و نیازهای جامعه و حلقه واسط میان ملت و دولت و برعکس محسوب میشود و بدون حضور رسانهها، هیچ کدام از اقشار جامعه نمیتوانند آن چنان که باید صدای خود را به گوش مسئولان برسانند و مسئولان در رساندن اخبار خود به مردم، باز میمانند و میتوان گفت جامعه عقبمانده خواهد شد.
با توجه به این موارد وقتی روند کاری، اصولی و میدانی «روزنامه دریایی اقتصاد سرآمد» را بررسی می کنیم، حمایت و مطالبه گر بودن این روزنامه را در حوزه تجارت، صنعت و مطالب پیرامون حوزه دریایی ایران را با هدایت آقای فیروز اسماعیلی به دیده می بینیم. از آنجا که رسانه و قلم باید حامی درستی و صداقت در روایت اتفاقات در بخش های گوناگون باشد با مشاهده گزارشات، یادداشت ها، مقالات، پیگیریهای «روزنامه دریایی اقتصاد سرآمد» به این امر پی خواهیم برد که این رسانه صادقانه و بهصورت بی طرف از هر سیاست، تفکر، ایدئولوژی و... تنها و تنها حامی صنعت، تجارت، گردشگری، فرهنگ، اجتماع و تمدن دریایی ایران بوده است.
اقتصاد سرآمد دریایی با شفاف سازی کمبودها، نیازمندی های مهم، ظرفیتهای استراتژیک و پتانسیل بالای جذب گردشگری حوزه دریایی ایران بارها و بارها به جامعه و مسئولان مرتبط اهمیت ویژه بنادر و شهرهای ساحلی ایران را گوش زد کرده و پیگیر رفع شدن موانع پیشرفت مناطق یادشده با صدا و قلم رسانه بوده و هست.
حال که به دوهزارومین شماره و نسخه از روزنامه دریایی اقتصاد سرآمد رسیده ایم به پاس رسالت، صداقت و حامی بودن این رسانه و سکاندار دلسوز آن این اتفاق خجسته را در تاریخ رسانه دریایی ایران ثبت و با قدرت، خلاقیت، و مطالبه گری دوچندان این راه را ادامه خواهیم داد.