رييس سازمان شيلات ايران:
براي تحقق شعار سال، با ظرفيت هاي جهادي پيش خواهيم رفت
توسعه دريامحور، و ساير برنامه ها در دولت چهاردهم، همچون دولت هاي قبل، با قدرت پيش خواهد رفت.به گزارش اقتصادسرآمد، با حضور معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران، معاونان و مديران سازمان، با دستور جلسه بررسي اقدامات انجام شده سازمان در راستاي تحقق شعارسال گرد هم آمدند.
معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران،در اين جلسه گفت:برنامه هاي مربوط به توسعه دريامحور، و ساير برنامه ها در دولت چهاردهم، همچون دولت هاي قبل، با قدرت پيش خواهد رفت.
سيد حسين حسيني با اعلام آنكه تاكنون 167 هزار هكتار از اراضي سواحل مكران، براي انجام فعاليت هاي شيلاتي،تثبيت شده است گفت: تاكنون بيش از ۳۲ همت، سرمايه گذاري در حوزه شيلات انجام شده و ضرورت دارد، با نگاهي ويژه براي كاهش ريسك سرمايه گذاري ، اقدامات عملياتي انجام شود.
وي افزود:با توجه به ضرورت افزايش سهم پروتئين آبزيان در سفره، شيلات بايد به يك صنعت ضروري تبديل شود.
حسيني در ادامه خاطر نشان كرد: در حوزه شيلات، با خروج از نگاه صيدو صيادي، تمامي فعاليت هاي وزارت كشاورزي در آب، به صنعت پر پتانسيل شيلات تعلق دارد.
معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران با اعلام آنكه ماموريت حوزه شيلات، تكليف محور بوده و براي انجام آن با قدرت پيش خواهيم رفت، تصريح كرد: بهره گيري از ظرفيت هاي مردمي، براي تحقق شعار سال، ضروري بوده ولازم است موانع و مشكلات توسعه پرورش ماهي در دريا(قفس)، ميگو، آبزي پروري، پرورش تلفيقي آبزيان و صيدو صيادي به سرعت مرتفع شود.معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران افزود:با توجه به جوان و نو بودن فعاليت پرورش ماهي در دريا( قفس)، ضرورت دارد به سرعت و با همت، براي توسعه و گسترش آن قدم برداريم.
حسيني معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران ادامه داد: تامين بچه ماهي و خوراك براي 395 حلقه قفس دريايي موجود،جذب سرمايه گذار و سرمايه در گردش و توليد قراردادي مورد تاكيد است.
معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران افزود: صنعت توليد و پرورش ميگو با روش متراكم واستفاده از دانش روز، با توجه به بازار پسندي اين محصول، ضرورت تحول در اين بخش را بيش از پيش نشان مي دهد.
حسيني معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران تاكيد كرد: بكارگيري شناورهاي مجهز به تكنولوژي لانگ لاين ضرورت دارد وبراي تحقق شعار سال، با ظرفيت هاي جهادي پيش خواهيم رفت.