استاندار گیلان:
بنبستی برای سرمایهگذاری در گیلان وجود ندارد
رشت - استاندار گیلان با بیان اینکه شرایط سرمایهگذاری در استان فراهم است و در این زمینه بن بستی وجود ندارد از دستگاهها خواست تا در جذب سرمایهگذار از موازی کاری پرهیز کنند.
به گزارش اقتصادسرآمد، اسدالله عباسی در نشست حمایت از سرمایهگذاری در گیلان با بیان اینکه افق آینده سرمایهگذاری در استان روشن است، اظهار کرد: تمام موانع از سر راه سرمایهگذار باید برداشته شود.
وی بیان کرد: همه راهها در موضوع سرمایهگذاری باز بوده از اینرو باید از فرصتها استفاده کرد و مسیر را برای جذب سرمایهگذار و سرمایه گذاری هموار و هموارتر نمود.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر ضرورت ارتباط و تعامل دستگاهها با یکدیگر در موضوع سرمایهگذاری اضافه کرد: دستگاهها باید در این زمینه ارتباطی منجسم و همکاری خوبی داشته باشند تا شرایط و فرآیند کار برای سرمایه گذار تسهیل شود.
وی اظهار کرد: عرصههای مستعد سرمایهگذاری در گیلان باید شناسایی و مولدسازی شود و روزآمدکردن عرصهها و اطلاعرسانی مشوقهای سرمایهگذاری نیز مورد توجه قرار گیرد.
عباسی با تشریح ظرفیتهای گیلان در عرصههای مختلف و سرمایهگذاری در این حوزهها اضافه کرد: اقتصاد دریا محور، کشاورزی و نیز گردشگری از ظرفیتهای قابل توجه استان است ضمن اینکه صنعت نیز وابسته به هر سه مورد اعم از صنایع دریایی، تکمیلی و بستهبندی بوده و قابلیت سرمایه گذاری بسیار دارد. وی در ادامه با تاکید بر لزوم توجه به اتمام پروژههای مهم در گیلان بیان کرد: در عین اجرای پروژههای خرد، چند پروژه مهم نیز انتخاب و در اولویت اجرا قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اجرا و اتمام ۲ پروژه مهم و ملی استان شامل؛ هشت کیلومتر باقیمانده آزادراه قزوین - رشت و خط آهن رشت - کاسپین اظهار کرد: در کنار اجرای سایر پروژهها این ۲ پروژه مهم و ارزشمند در گیلان با تمام ظرفیت به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان نیز در این نشست با اشاره به شناسایی ۴۵۸ عرصه سرمایهگذاری توسط دستگاهها در استان گفت: تاکنون ۴۲۲ عرصه مستعد قابل واگذاری بوده و ۲۳۸ فقره مجوز نیز صادر شدهاست.
علیرضا نوروزی اظهار کرد: ۶۱ درصد مجوزها در حوزه صنعت، ۱۵ درصد در صنایع تبدیلی، ۱۰ درصد در حوزه کشاورزی و ۱۴ درصد در بخش خدمات ارائه شدهاست.
وی در تشریح اهلیت سنجی متقاضیان بیان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا پایان مردادماه امسال ۱۸۰ پرونده بررسی شد که از این تعداد ۳۰ مورد به تایید کمیته اهلیت سنجی متفاضیان دریافت زمین رسیده و ۴۸ پرونده نیز در دست بررسی است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان اضافه کرد: حدود ۱۲۱ هکتار از مساحت استان با ظرفیت سرمایه گذاری بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریالی منجر به جذب سرمایهگذار شدهاست.