آغاز صید ماهیان گرمابی در قصرشیرین
رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین از آغاز صید ماهیان گرمابی در این شهرستان خبر داد.به گزارش اقتصادسرآمد، شاهین کُردرستمی به ایسنا، گفت: پیشبینی میشود امسال تولید ماهیان گرمابی در شهرستان به ۶۲۰۰ تن برسد.
کردرستمی رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین افزود: سال گذشته ۵۴۰۰ تن انواع ماهیان گرمابی در شهرستان قصرشیرین تولید و روانه بازار مصرف شد.
رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین با بیان اینکه نیمی از ماهیان گرمابی تولیدی در شهرستان قصرشیرین در بازار داخل استان کرمانشاه عرضه میشود، گفت: مابقی تولیدات این شهرستان روانه کشور عراق میشود.
رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین یادآور شد: چهار نوع ماهی گرمابی شامل کپور معمولی، کپور علف خوار(آمور)، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) در مجتمع شهدای شهرستان قصرشیرین تولید میشود.
کردرستمی رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین گفت: استان کرمانشاه به واسطه تولید ماهیان گرمابی در شهرستان گرمسیر قصرشیرین رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را بین استانهای غیرساحلی کشور دارد.
به گفته کردرستمی رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا اواسط بهمن ادامه مییابد.