printlogo


رئیس سازمان شیلات ایران خبر داد:
به دنبال تهیه پیش نویس شناسنامه دارشدن آبزیان هستیم!

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: پیش نویس تفاهمنامه شناسنامه دار شدن و کد رهگیری آبزیان از صید تا بازار در دستور کار سازمان شیلات قرار گرفت.
به گزارش اقتصادسرآمد، سید حسین حسینی در همایش نقش صنعت کنسرو در تامین امنیت غذایی همزمان با نخستین نمایشگاه تخصصی صنعت کنسرو و صنایع وابسته ایران که در محل هتل المپیک تهران برگزار شد، افزود: آبزی پروری در کنار صید و صیادی از جایگاه ویژه ای در سند امنیت غذایی برخوردار است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: تا سال ۲۰۵۰ قرار است بیش از ۷۰ درصد پروتئین حیوانی از آبزیان تامین شود.رئیس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: از ۲۲۳ میلیون تن محصولات دریایی ۹۲ میلیون تن در حوزه صید و صیادی بوده و ۸.۳ میلیون تن در حوزه تون ماهیان است.حسینی رئیس سازمان شیلات ایران گفت: طبق آمارها ۹ درصد صید جهان در حوزه ماهیان تون است که نشان از اهمیت این موضوع دارد.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه ۱۰ درصد صید اقیانوس هند مختص ایران است، گفت: سازمان شیلات در زنجیره تولید و تامین به عنوان پیشران و تنظیم گری بازار نقش دارد.وی افزود: اگر پایداری در حوزه تولید تا زنجیره نداشته باشیم به طور قطع تولید مفهوم پیدا نمی کند.حسینی رئیس سازمان شیلات ایران به اهمیت نقش صنایع تبدیلی در آبزی پروری و غذاهای آبزی اشاره کرد و گفت: اگر تنظیم گری در زنجیره تولید و تامین در زمان کمبود و بیش بود به خوبی انجام نشود به تولیدات پروتئینی دریا محور لطمه وارد می‌شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه حدود ۱۴ ماهه اخیر شاهد ثبات قیمت در بازار کنسرو ماهی هستیم، تصریح کرد: ثبات بازار کنسرو ناشی از همکاری و هماهنگی سازمان شیلات و بخش خصوصی است که به نظر می‌رسد باید برای مدیریت ضایعات نیز ادامه پیدا کند.
وی جمع‌آوری محصول در پیک صید و دپو آن را یکی از مشکلات فعلی این صنعت دانست و گفت: این مهم آنگونه که باید در صنعت کنسرو ایران انجام
 نمی شود.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: این سازمان در نظر دارد پشتیبانی در دریا ایجاد شود و از صنایع تبدیلی دعوت کرد تا در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند تا محصولات در محل صید از سوی کارخانجات جمع‌ آوری شود.حسینی افزود: استفاده از ظرفیت صنایع تبدیلی و صنعت کنسرو ایران در حوزه صادرات فرصتی است که باید در این زمینه تصمیم‌گیری‌ های لازم صورت گیرد.