printlogo


مشاور وزیر ارتباطات:
افزایش ۴ برابری درآمد  منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام در سه سال گذشته

البرز- عینی خبرنگار اقتصادسرآمد- اقدامات صورت گرفته موجب شده تا طی سه سال گذشته شاهد افزایش ۴ برابری درآمدها در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی  باشیم. مجمع عمومی شرکت خدمات هوایی پست و مخابرات پیام در 14 آبان ماه 1403 به منظور تصویب بودجه سال 1404 این شرکت با حضور علی اصغر انصاری معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اکبر قنبرپور رئیس هیات مدیره و مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام و اعضای این مجمع در محل وزارتخانه برگزار شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، قنبرپور در ابتدای این جلسه عنوان کرد: درآمد این شرکت از ۸۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۳۳۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده است و پیش بینی درآمد سال 1404 نیز بالغ بر 500 میلیارد تومان خواهد بود که این مهم با حمایت های دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و عملکرد مدیران و پرسنل پیام رقم خورده است.
همچنین افزایش میزان سرمایه گذاران به خصوص در حوزه فناوری های نوین با توجه به تبدل شدن پیام به قطب اقتصاد دیجیتال یکی دیگر از محورهای گزارش هیأت مدیره منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به مجمع عمومی شرکت بود که بر این اساس عنوان شد که با برنامه ریزی های صورت گرفته معادل ۵۰ درصد سالهای گذشته شاهد استقبال سرمایه گذاران برای حضور در این منطقه در 3 سال اخیر بودیم.
قنبرپور افزود: ناشناخته بودن منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام برای ذینفعان در حوزه فناوری های نوین و صنعت هوانوردی و فرودگاهی از دیگر مسایلی بود که پیام با آن مواجه بود که به همین منظور  با هدف برندینگ پیام از سال ۱۴۰۰  تا کنون شاهد حضور  پیام در نمایشگاه ها و همایش های مختلف به منظور شناسایی هر چه بیشتر ظرفیت های منطقه ویژه و بخش فرودگاهی به جامعه هدف آنها بودیم.
مشاور وزیر ارتباطات در راستای اقدامات صورت گرفته در بخش فرودگاهی عنوان کرد: با حمایت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خریداری و به روز رسانی تجهیزات در حوزه فرودگاهی به میزان ۱۷۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات حوزه خدمات زمینی، هندلینگ باری و مسافربری و ایمنی فرودگاهی در سال اخیر انجام شد.
قنبرپور در پایان اشاره کرد: هم اکنون حدود ۹ هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام مشغول به فعالیت می باشند که بر اساس پیش بینی های صورت گرفته تا پایان برنامه هفتم این رقم به ۲۰ هزار نفر خواهد رسید.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات  نیز در ادامه این مجمع ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته توسط هیأت مدیره منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، مدیران و پرسنل این منطقه در راستای توسعه پیام و گام‌های برداشته شده با هدف تبدیل پیام به قطب اقتصاد دیجیتال عنوان کرد: پیام یکی از بسترهای مهم منطقه در حوزه قطب اقتصاد دیجیتال است.
انصاری افزود: بر همین اساس  با توجه به تاثیر گذاری این منطقه در توسعه اقتصاد دیجیتال باید میزان شاخص و تاثیر گذاری پیام و شرکتهای مستقر در آن در توسعه اقتصاد دیجیتال در منطقه و کشور به خوبی ارزیابی شود که درآمد 70 هزار میلیارد تومانی این شرکتها در سال 1402 نشان از رشد اقتصادی خوبی در این منطقه دارد.