مدیر عامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل خبر داد:
الکترونیکی شدن مجوزهای حمل و نقل درونشهری ۱۳۰۰ شهر از آذر ماه
مدیر عامل اتحادیه سازمانهای مدیریت حمل و نقل شهرداریهای کشور گفت: امکان صدور پروانه فعالیت و اشتغال و صدور کارت ویژه رانندگان ناوگان حمل و نقل درون شهری به صورت آنلاین و یکپارچه برای ۱۳۰۰ شهر کشور در بستر سامانه «سامح» فراهم شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، سیف السادات با تأکید بر اینکه امکان صدور آنلاین مجوزهای حمل و نقل درونشهری در بستر سامانه اطلاعات ملی حمل و نقل (سامح) فراهم شده است، درباره اهمیت استفاده از فناوریهای نوین در بهبود فرآیندها و هوشمندسازی خدمات در حوزه حمل و نقل، به ایسنا گفت: با توجه به زیرساختهای لازم در این سامانه، بستر صدور مجوزهای حمل و نقل مخصوص فعالین حوزه حمل و نقل درون شهری فراهم شده است.
وی اظهار کرد: تا پیش از این صدور فیزیکی مجوزها به اشکال مختلف و به تنوع تعداد شهرهای کشور هزینههایی را نظیر چاپ، نیروی انسانی لازم و ارسال پروانهها از طریق پست و همچنین عدم امکان استعلام اصالت داشت که از ابتدای آذرماه، پروانهها به صورت الکترونیکی صادر و هزینههای مزبور تقلیل مییابد.
مدیر عامل اتحادیه سازمانهای مدیریت حمل و نقل شهرداریهای کشور تصریح کرد: پروانههای قبلی تاکسیرانان همچنان معتبر هستند و رانندگان میتوانند تا پایان دوره اعتبار از آنها استفاده کنند.
سیف السادات در ادامه با اشاره به اینکه اجرای این طرح مزایای متعددی از جمله ایجاد بستری لازم به منظور اتصال به درگاه صدور مجوزها و دولت الکترونیک با هدف خدماترسانی به تاکسیرانان را به دنبال دارد، اظهار کرد: صدور پروانههای تاکسیرانی با سرعت و اطمینان بیشتر، جلوگیری از تبعات ناشی از چاپ فیزیکی پروانهها مانند مفقودی یا سوءاستفاده احتمالی، کاهش هزینههای سازمانی ناشی از چاپ پروانهها و کاهش اتلاف وقت رانندگان، یک شکل بودن پروانهها در سراسر کشور و قابلیت استعلام اصالت با استفاده از فناوریهای نوین از دیگر مزایای این طرح است.
وی تأکید کرد: کلیه سازمانهای مدیریت حمل و نقل شهرداریها و همچنین شهرداریهای تحت پوشش این اتحادیه با رعایت قوانین و دستورالعملهای تعیین شده در این حوزه میتوانند از امکانات سامانه «سامح» جهت صدور پروانه اشتغال برای راننده و پروانه بهره برداری برای خودروی مورد نظر بهره مند شوند؛ ضمن اینکه در این سامانه امکان ارسال درخواست از سوی راننده و مالک خودرو به طور مستقیم و بیواسطه وجود دارد.