تحقق ثبات قيمتي كنسرو تون با تعامل سازمان شيلات و بخش خصوصي
ثبات قيمتي كنسرو ماهي تون در 14 ماهه اخير نشان از تعامل بسيار خوب سازمان شيلات ايران با سنديكاي صنايع كنسرو ايران و اتحاديه صيادان است.
به گزارش اقتصادسرآمد، مديران ستادي و مديران استاني سازمان شيلات ايران به صورت وبيناري امروز ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۳ با دستور جلسه ارائه گزارش فعاليت شوراي هاي منطقه اي آبزي پروري (جلسات برگزار شده، پيشنهادات براي اصلاح كاركرد، معرفي روساي جديد)، اخبار و تذكرات گرد هم آمدند.
معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران در اين نشست از تعامل و همكاري هاي انجام شده توسط اعضاي شوراهاي منطقه اي تشكر كرد و گفت: حدود 47 درصد صيد، مربوط به تون ماهيان بوده و 20 تا 25 درصد پروتئين مصرفي مردم از طريق كنسرو ماهي تامين مي شود
سيد حسن حسيني افزود: ثبات قيمتي كنسرو تون در 14 ماهه اخير نشان از تعامل بسيار خوب دفتر بهبود كيفيت، فراوري و توسعه بازارسازمان شيلات ايران با بخش خصوصي به ويژه سنديكاي صنايع كنسرو ايران و اتحاديه صيادان دارد
وي ادامه داد: سازمان شيلات ايران در اجراي ماموريت هاي ابلاغي وزارت جهاد كشاورزي در حوزه توسعه سواحل و اقتصاد دريا محور بسيار خوب عمل كرده و همچنين تعامل و همكاري ارزنده اي بين سازمان شيلات و فرماندهي مرزباني فراجا كه در عمليات هاي مختلف دريايي پشتيبان يگان حفاظت سازمان شيلات هستند،وجود داشته كه به جاي خود قابل تقديراست.
حسيني بر حضور نمايندگان حوزه تحقيقات در شوراي هاي منطقه اي آبزي پروري تاكيد و خاطر نشان كرد: بهره وري مسئولانه و پايدار از منابع، استفاده از آبهاي شور، دريايي و سواحل، استفاده از چاه هاي آب كشاورزي، رودخانه ها و آبهاي داخلي براي توسعه آبزي پروري، ايجاد بازارهاي تخصصي و افزايش سرمايه گذار، از راهبردهايي است كه بايد مد نظر قرار گيرد.
وي با تاكيد بر ميثاق نامه هاي استاني گفت: پيشنهاد مي شود كه بازنگري در شيوه ساختاري مناطق شوراهاي منطقه اي انجام شده و جلسات به صورت دوره اي و منظم با حضور نماينده اي از بهره برداران برگزار شود.