printlogo


مدیرعامل آبفا کرمانشاه
کیفیت و بهداشت آب مشترکان کرمانشاهی در ۱۷ آزمایشگاه شرکت آبفا کنترل می‌شود

 کرمانشاه- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از فعالیت ۱۷ آزمایشگاه کنترل کیفیت و بهداشت آب با بالاترین اصول استاندارد در سطح استان خبر داد و آزمایشگاه مرکزی این شرکت را یکی از پیشرفته‌ترین مراکز آزمایشگاهی کشور معرفی کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، رضا داودی با تأکید بر اهمیت آزمایشگاه‌ها در کنترل کیفیت و بهداشت آب شرب به ایرنا گفت: برای اطمینان از سلامت آب، ویژگی‌های آن باید مطابق استانداردهای ملی فیزیکی و شیمیایی (۱۰۵۳) و میکروبی (۱۰۱۱) بررسی شود تا سلامت مصرف‌کنندگان تضمین شود.
وی افزود: آزمایشگاه‌های آب شامل بخش‌هایی همچون باکتریولوژی، بیولوژی، فیزیکی و شیمیایی معمول، ریزآلاینده‌های آلی و معدنی، و پرتوزا است که وظیفه شناسایی و تعیین مقدار عوامل مختلف آب را بر عهده دارد.مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت و بهداشت آب در استان توسط ۱۷ آزمایشگاه کنترل می‌شود، گفت: در این مراکز ۲۳ نفر از کارشناسان با تخصص‌های میکروبیولوژی، بیولوژی، و شیمی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکتری مشغول به فعالیت هستند.
وی همچنین به اجرای استاندارد بین‌المللی مدیریت کیفیت آزمایشگاه‌ها (ISO ۱۷۰۲۵) اشاره کرد و افزود: نتایج آزمون‌های انجام‌شده در این آزمایشگاه‌ها از دقت و صحت بالایی برخوردار است و آزمایشگاه مرکزی شرکت نیز این استاندارد را به طور کامل پیاده‌سازی کرده است.
داودی در ادامه درباره ویژگی‌های آزمایشگاه مرکزی این شرکت گفت: آزمایشگاه مرکزی شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه، یکی از پیشرفته‌ترین مراکز آزمایشگاهی آب در سطح کشور است که با استانداردهای ISO ۱۷۰۲۵، OHSAS و IMS فعالیت می‌کند و نتایج آن اعتبار علمی بالایی دارد.مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه اضافه کرد: این مرکز به دستگاه‌های پیشرفته‌ای نظیر جذب اتمیک، GC-Mass، HPLC، IC، ICP، TOC و پلاروگراف مجهز است و تمام مراحل کنترل کیفیت آب از منابع تولید و مخازن ذخیره تا شبکه‌های توزیع را از نظر باکتریولوژیکی، فیزیکی، شیمیایی و ریزآلاینده‌ها بررسی می‌کند.