printlogo


رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:
بازنگری در تصمیمات و ساختار ستاد احیای  دریاچه ارومیه


معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از بازنگری در تصمیمات و ساختار ستاد احیای دریاچه ارومیه به منظور انجام اقدامات مؤثر در راستای نجات بخشی و احیای این دریاچه خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، دکتر شینا انصاری در نخستین نشست خبری خود که در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان حفاظت محیط زیست درخصوص بازنگری در تصمیمات و ساختار ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: در نخستین جلسه ستاد احیا به ریاست دکتر عارف، معاون اول رئیس جمهور لزوم بازنگری در ساختار و برخی تصمیمات و مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه مطرح شده است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه سازمان حفاظت محیط زیست به دنبال بازنگری در ساختار و تصمیمات ستاد احیای دریاچه ارومیه است، بیان داشت: معتقدیم که ساختار باید مانند گذشته به روند ملی برگردد و آذربایجان غربی به تنهایی نمی‌تواند مشکلات دریاچه ارومیه را حل کند.
وی افزود: البته ستاد احیای دریاچه ارومیه اقدامات خوبی را نیز در حوزه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری انجام داده، اما اگر این اقدامات به ویژه در بحث کشاورزی کافی بود، اکنون شرایط دریاچه بهتر از این بود.
وی خاطرنشان ساخت: طبق آمار رسمی سازمان برنامه و بودجه، ستاد احیای دریاچه ارومیه تاکنون ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه دریافت کرده و اعداد دیگری که مطرح می‌شود درست نیست.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه درباره اقتصاد سبز و پیشرفت‌های آن در اجلاس کاپ ۲۹ گفت: ما با دبیر کل دیدار خوبی داشته‌ایم و در راستای همکاری با کشور‌های عضو اکو نیز به نتایج مطلوبی در اجرای اقتصاد سبز رسیده‌ایم.
وی افزود: کاپ ۲۹ بیشتر رویکرد مالی داشته است و عمدتاً، این مسائل در باکو مطرح بود و کشور‌های توسعه یافته بیشترین سهم را در تولید گاز گلخانه‌ای دارند و مقرر شد باید چه ساز و کار‌هایی داشته باشند و فرآیند‌ها چگونه در نظر گرفته شود.
وی در ادامه گفته‌های خود به بودجه ناچیز سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و گفت: محیط زیست تنها ۲ درصد از کل بودجه کشور را در اختیار دارد و این در حالی است که رفع چالش‌های فعلی محیط زیست کشور در ابعاد مختلف به بودجه کلانی نیاز دارد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در حوزه محیط زیست انسانی، اجرای قانون هوای پاک از اولویت‌های ماست که در همین راستا حدف مازوت در سه نیروگاه را داشتیم؛ با توجه به اینکه این شهر‌ها منابع ثابت آلایندگی اصلی را داشتند، این مهم انجام شد.