printlogo


به همت سازمان شیلات در نمايشگاه‌هاي بين المللي تهران برگزار می‌شود؛
حضور ۱۴۰ شركت داخلي و خارجي در هشتمين نمايشگاه بين‌المللي شيلات و صنایع وابسته

هشتمين نمايشگاه بين‌المللي شيلات، آبزيان، ماهيگيري، غذاهاي دريايي و صنايع وابسته ۱۳ تا  ۱۶ آذر ۱۴۰۳ با حضور سفرا، جمعي از نمايندگان كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي و مسئولان كشوري و لشكري، بهره برداران، اتحاديه ها، تشكل ها، كارشناسان و متخصصان در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران برگزار مي‌شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، رئیس سازمان شیلات ایران، نمايشگاه بين المللي را فرصتي مغتنم براي معرفي صنعت شيلات به مخاطبان از جمله سرمايه گذاران و فعالان اقتصادي عنوان كرد و گفت: مانع زدايي، پشتيباني توليد و ايجاد بستر صادرات از مهم ترين رويكردهاي نمايشگاه هشتم است. 

نمايشگاه يك ميدان فشرده تخصصي  براي تبيين صنعت شيلات
رئيس سازمان شيلات ايران  اظهار داشت : نمايشگاه يك ميدان فشرده تخصصي براي تبيين صنعت شيلات توسط متوليان به جامعه بهره بردار و ذينفعان است كه نمودي از يك كار انقلابي است.
به گزارش اقتصادسرآمد، سید حسین حسيني در نشست شوراي معاونان و مديران ستادي و مديران شيلات استان ها كه به صورت وبيناري با دستور جلسه هشتمين نمايشگاه بين المللي شيلات، آبزيان، ماهيگيري، غذاهاي دريايي و صنايع وابسته (IFEX ۲۰۲۴ ) برگزار شد گفت: چرايي نمايشگاه هاي تخصصي بايد مشخص بوده و ماموريت هاي كلي صنعت شيلات در حوزه هاي مختلف صيد و صيادي تا بازار به صورت كامل تعريف شود.
 وی افزود: نمايشگاه يك ميدان فشرده تخصصي براي تبيين صنعت شيلات توسط متوليان به جامعه بهره بردار و ذينفعان است كه نمودي از يك كار انقلابي است. 
رئيس سازمان شيلات تاكيد كرد: حكمراني شيلات بايد توسط نيازمندي هاي جامعه اعم از توليد تا مصرف مشخص باشد. وي با اشاره به افزايش ميزان 
سرمايه ‌گذاري‌ها طي سنوات گذشته افزود: در سال ۱۴۰۱ ، ۱۱.۸ همت در سال ۱۴۰۲، ميزان سرمايه گذاري به ۲۱.۶ همت رسيد و در برنامه امسال جذب ۳۰ همتي سرمايه گذاري در دستور كار است. 
حسيني در پايان افزود: اطلس فرصت هاي توسعه شيلاتي با راهنماي جامع سرمايه گذاري در نمايشگاه بايستي در معرض توجه علاقمندان قرار گيرد.

مهم ترين اهداف هشتمين نمايشگاه بين‌المللي شيلات و صنایع وابسته
معاون وزير جهاد کشاورزی و رئيس سازمان شيلات ايران افزود: تبادل افكار بديع و توسعه همكاري هاي اقتصادي و فني، بازاريابي و شناخت امكانات تجاري و توليدي در عرصه داخلي و بين المللي و ايجاد بستر صادرات محصولات شيلاتي، ارائه پيشرفت هاي داخلي و خارجي در عرصه صنعت شيلات و تقويت و بهبود سيستم توزيع و تسهيل ارتباطات تجاري و فني از مهم ترين اهداف اين نمايشگاه است. 
سيد حسين حسيني، ارتقاء دانش فني در توليد، عمل آوري و بازاريابي، ايجاد زمينه اشتغال بيشتر در صنعت شيلات كشور و معرفي پتانسيل‌هاي جديد، فرهنگ سازي و ترويج الگوهاي بهينه مصرف غذاهاي دريايي و ايجاد بستر سازي نوين در توليد، بازاريابي و فروش محصولات شيلاتي، از جمله موضوعات مهم و قابل ارائه در اين نمايشگاه به شمار مي رود. حسيني مهمترين ويژگي هاي اين نمايشگاه را توجه به شعار سال ۱۴۰۳ (جهش توليد با مشاركت مردم) برشمرد و ادامه داد: برگزاري ۱۳ كارگاه آموزشي كه در سالن ۱۸ برگزار خواهد شد و اجراي ۱۱ برنامه در پنل تخصصي (IFEX TALK) در سالن ۳۸B  از برنامه‌هاي جانبي اين نمايشگاه است. 
گفتني است نمايشگاه هشتم شيلاتي اين نمايشگاه به مدت ۴ روز، از تاريخ ۱۳ تا ۱۶ آذر ماه در محل دائمي نمايشگاه‌هاي جمهوري اسلامي، در سالن ها A۳۸ و B ۳۸ و۱۸ و ۳۵ در فضايي بيش از ۱۶ هزار متر مربع مفيد با حضوربيش از ۱۴۱ شركت داخلي، ۴ شركت خارجي و از كشورهاي چين، تركيه و امارات متحده عربي، برگزار مي‌شود و از ساعت ۸ تا ۱۶در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين المللي تهران پذيراي بازديد كنندگان است.