همكاري دانشكده علوم تغذيه براي تدوين نقشه راه توسعه مصرف آبزيان در كشور
براساس تفاهم نامه اي مشترك بين دفتر بهبود كيفيت، فرآوري و توسعه بازار آبزيان سازمان شيلات ايران و دانشكده علوم تغذيه، نقشه راه توسعه مصرف آبزيان در كشورتدوين مي شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، تفاهم نامه همكاري بين دفتر بهبود كيفيت، فرآوري و توسعه بازار آبزيان سازمان شيلات ايران و دانشكده علوم تغذيه و رژيم شناسي دانشگاه علوم پزشكي تهران، در راستاي توسعه همكاري ها و تعاملات در زمينه هاي فني، اجرايي، پژوهشي، نوآوري، آموزشي و ترويجي به منظور نيل به اهداف توسعه اي در جهت اصلاح الگوي مصرف و ايجاد امنيت غذايي با منشاء آبزيان به امضا رسيد. انجام فعاليت هاي مشترك رسانه اي و ترويجي در زمينه اصلاح الگوي مصرف آبزيان، برگزاري دوره هاي آموزشي مشترك، تشكيل كميته فني مشترك براي تعيين حد مصرف آبزيان در كشور و براي اعطاي نشان كيفيت و ايمني به رستوران ها و مراكز عرضه آبزيان، همكاري در تدوين نقشه راه توسعه مصرف آبزيان در كشور و همكاري براي انعقاد تفاهم نامه هاي سه جانبه با سازمان غذا و دارو و ساير بخش هاي ذيربط از مهم ترين زمينه هاي اين تفاهم نامه محسوب مي شود. لازم به ذكر است حمايت از رويدادهاي تخصصي مرتبط با موضوع تفاهم نامه، معرفي متخصصين مطلع جهت شركت در كميته هاي مشترك و همكاري در استفاده از ظرفيت هاي رسانه اي براي ترويج مصرف آبزيان نيز برخي از تعهدات طرفين است.