با حضورمعاون امور شرکتهای بنیاد بهرهوری موقوفات صورت گرفت:
رونمایی از نان بدون گلوتن و آرد فرآوری شده رضوی
گروه استان ها- صبوری، مشهد - با حضور دکتر مروارید، معاون امور شرکتهای بنیاد بهرهوری موقوفات، و دکتر اولی، دستیار ویژه رییس بنیاد بهرهوری آستان قدس رضوی، شرکت صنایع غذایی رضوی و شرکت آرد قدس رضوی در نمایشگاه بینالمللی، از دو محصول سلامتمحور خود، نان بدون گلوتن و آرد فرآوری شده، رونمایی کردند.
به گزارش اقتصادسرآمد، این محصولات برای نخستینبار در شرق کشور و در مقیاس صنعتی تولید و با هدف ارتقای سلامت جامعه و حمایت از بیماران سلیاکی و دیابتی عرضه میشوند.
معاون امور شرکت های بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی در مراسم رونمایی از نان بدون گلوتن و آرد فرآوری شده که به مناسبت هفته پژوهش و فناوری صورت گرفت، افزود: در برنامههای شرکتهای تابع بنیاد بهرهوری موقوفات، توجه به فعالیتهای اقتصادی همراه با افزایش تولید، همراه با تمرکز بر تولیدات دانشبنیان و محصولات نوآورانه است. هدف ما تنها افزایش کمی تولید نیست، بلکه تولید محصولاتی است که ارزش افزوده دانشبنیان داشته و بتواند بخشی از مشکلات جامعه را برطرف کند.دکتر مروارید ادامه داد: شرکت صنایع غذایی رضوی با این رویکرد، تولید نان بدون گلوتن را آغاز کرده و محصولی که نیاز بیماران سلیاکی است، تولید کرده است. این بیماران، که جمعیتی حدود 100 هزار نفر در کشور و 5 هزار نفر در استان خراسان دارند، تاکنون به نان بدون گلوتن در مقیاس صنعتی و باکیفیت مطلوب دسترسی نداشتند. در مواردی که محصولی نیز در بازار موجود بوده، کیفیت لازم را نداشته و مورد تأیید اداره غذا و داروی وزارت بهداشت نبوده است.وی افزود: تولید نان بدون گلوتن در مقیاس تجاری و صنعتی توسط شرکت صنایع غذایی رضوی، برای نخستینبار در کشور انجام شده است. این اقدام نهتنها پاسخی به نیاز این بیماران است، بلکه در راستای سیاستهای کلان آستان قدس رضوی برای توجه به تولیدات دانشبنیان و نوآورانه قرار دارد. شرکت صنایع غذایی رضوی با تجهیز فضایی استاندارد و اختصاص 350 متر مربع به تولید محصولات بدون گلوتن، توانسته است محصولاتی نظیر نان لواش، نان تافتون و نان شیرمال بدون گلوتن را تولید کند.