آلایندگی کارخانههای پودر ماهی قشم رفع میشود
مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم از آغاز فرآیند اجرایی مهار انتشار بوی نامطبوع حاصل از تولید پودر ماهی در کارخانههای شهر سوزا خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، مریم نوری بالانجی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق عامه و رفع مشکلات بهداشتی پیش آمده برای اهالی شهر سوزا، این مدیریت با برگزاری جلسه هماهنگی و هم اندیشی اقدام به تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از مدیران کارخانههای پودر ماهی و شرکتهای دانش بنیان و متخصصان آشنا به علوم نوین و متدهای روز دنیا در این حوزه نمود. وی ادامه داد: طی بررسیهای فنی و تخصصی کارگروه ویژه با هدف کشف منشاء بوی نامطبوع از طریق بازدیدهای میدانی، از امروز عملیات نصب تأسیسات جدید و بهسازی تجهیزات قدیمی آغاز شده است. نوری عنوان کرد: نصب تجهیزات جدید به قید فوریت و دارای الویت بهسازی از یک شرکت پودر ماهی آغاز گردیده و طی توافقی که با تمام کارخانهها صورت پذیرفته در روزهای آینده تمامی آنها تحت پوشش تجهیزات، متدهای نوین تولید و دستگاههای مدرن و با تکنولوژی روز دنیا قرار خواهند گرفت.