printlogo


مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد:
امضای اسناد ۷۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بندر بوشهر


مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: دو تفاهم‌نامه و دو قرارداد با سرمایه‌گذاران داخلی در مجتمع بندری نگین بندر بوشهر به ارزش ۷۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال امضا شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد شکیبی‌نسب در گفتگو با خبرنگاران افزود: این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها با هدف توسعه و رونق زیرساخت‌های مجتمع بندری نگین به امضا رسیدند. وی بیان کرد: در راستای ارتقای ظرفیت‌های بندر بوشهر، چهار پروژه مهم با مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی تعریف شده است که اجرای آنها گامی مهم برای توسعه اقتصادی منطقه خواهد بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: مورد نخست شامل امضای تفاهم‌نامه با شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران برای ساخت انبارهای سرپوشیده است که ظرفیت این پروژه ۵۰ هزار تن و مساحت آن ۱۰ هزار مترمربع است. وی گفت: دومین تفاهم‌نامه نیز با هدف احداث مخازن فله مایع با شرکت نفت پارسیان به امضا رسید که ظرفیت این مخازن ۴۰ هزار متریک تن ( واحد اندازه گیری وزن مواد سنگین)  و اجرای آن در زمینی به مساحت ۲۰ هزار مترمربع پیش‌بینی شده است.
شکیبی‌نسب همچنین با اشاره به امضای ۲ قرارداد سرمایه‌گذاری تصریح کرد: مورد نخست شامل پایانه فله مایع در مجتمع بندری نگین است که قرارداد آن میان اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی امضا شد. وی افزود: این پایانه با ظرفیت ۲۴۰ هزار متریک تن و در زمینی به مساحت ۱۲۰ هزار مترمربع و یک پست اسکله به طول ۲۶۰ متر در مجتمع بندری نگین احداث می‌شود.
شکیبی‌نسب یادآور شد: قرارداد دوم در زمینه تامین تجهیزات بندری در زمینه تخلیه و بارگیری کالای عمومی و کانتینری است که با شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا منعقد شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: مجموع این پروژه‌ها، علاوه بر جذب سرمایه‌گذاری قابل‌توجه، زمینه اشتغال مستقیم برای۲۷۰ نفر را فراهم خواهد کرد.
شکیبی‌نسب یادآور شد: امضای این چهار تفاهم‌نامه و قرارداد با سرمایه‌گذاران داخلی بخشی از تلاش‌های مستمر اداره‌کل بنادر و دریانوردی بوشهر برای توسعه زیرساخت‌های بندری، افزایش ظرفیت تجاری و رونق اقتصادی استان بوشهر است.