رئيس سازمان شيلات ايران درجمع برگزيدگان ملي شيلاتي:
صيادان، بهره برداران شيلاتي و كشاورزان پيشگامان عرصه امنيت غذايي هستند
صيادان و بهره برداران ملي شيلاتي، به عنوان پيشگامان عرصه امنيت غذايي كشور، بايستي آموزش تجربيات خود به ديگران را در دستور كار قرار دهند.
به گزارش اقتصادسرآمد، در نشست صميمي با برگزيدگان ملي شيلاتي، صيادان، بهره برداران شيلاتي و كشاورزان را به عنوان پيشگامان عرصه امنيت غذايي كشور برشمرد .
حسيني با تاكيد بر اينكه در برنامه هفتم توسعه در بحث امنيت غذايي اهداف به لحاظ كمي و كيفي تعريف شده است، افزود: در حال حاضر يك ميليون و ۴۱۸ هزار تن توليد آبزيان با ۶۴۰ هزار تن در حوزه آبزيپروري و ۷۷۷ هزار تن در حوزه صيد و صيادي را شاهد هستيم.وي ادامه داد: در سند ۱۰ ساله امنيت غذايي ۲.۶ ميليون تن توليد انواع آبزيان پيشبيني شده است.
حسيني قابليت قدرت مانور صنعت شيلات و فراهم آوري محصولات آبزي پروري را بسيار زياد مطرح كرد و گفت: آبزيپروري قابليت توليد در زمينههاي زمينهاي شاليزاري، زراعي، زمينهاي لميزرع، دماهاي گرم و سرد، آبهاي شور تا شيرين و سخت را دارد و به لحاظ ارگانيك و غنيسازي خاك و آب در آن اتفاق ميافتد.
مديركل شيلات هرمزگان نيز در اين نشست گفت: فعاليت هاي شيلاتي با پوشش دادن به جنبههاي اجتماعي،توليدي و اقتصادي شرايط توسعه پايدار را ايجاد ميكند و اهداف اشتغالزا را نيز فراهم ساخته است.