printlogo


گورانی،مدیر میراث فرهنگی و گردشگری   منطقه آزاد قشم: 
فعالان گردشگری دریایی قشم آموزش قایقرانی دیدند


مدیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: دوره آموزشی ویژه ۱۳۷ قایقرانان جامعه محلی و فعالان اسکله‌های این جزیره با هدف ارتقای خدمات و ایمنی در گردشگری دریایی انجام شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، ابراهیم رستم گورانی به ایرنا ظهار کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره‌ آموزشی که در اسکله‌های سهیلی و شیب دراز این جزیره برگزار شد با مباحثی هم چون اصول ناوبری، مدیریت بحران در دریا، کمک‌های اولیه، حفظ محیط زیست دریایی و استانداردهای خدمات به گردشگران آشنا شدند.
وی ادامه داد: این آموزش‌ها بخشی از طرح توانمندسازی نیروهای فعال در صنعت گردشگری جزیره قشم است که با همکاری سازمان‌های مرتبط چون اداره بنادر و دریانوردی و هلال احمر، با محوریت افزایش دانش فنی و مهارت‌های حرفه‌ای قایقرانان برگزار شده است.مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: با توجه به موقعیت راهبردی جزیره جهانی قشم و جذب سالیانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی، آموزش فعالین گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار است؛ این آموزش‌ها نه تنها ایمنی مسافران را تضمین می‌کند، بلکه به ارتقای سطح خدمات و رضایت گردشگران نیز کمک شایانی خواهد کرد.
گورانی اضافه کرد: توانمندسازی نیروی انسانی و بهبود کیفیت خدمات گردشگری، نقش کلیدی در توسعه پایدار صنعت گردشگری این جزیره دارد و برگزاری دوره‌ های آموزشی گامی موثر برای تبدیل شدن قشم به یکی از برترین مقاصد گردشگری دریایی در منطقه خلیج فارس است.
وی گفت: با اجرای این طرح آموزشی، انتظار می‌رود شاهد کاهش حوادث دریایی، افزایش رضایت گردشگران و رشد چشمگیر صنعت گردشگری در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس باشیم.
۹ اسکله گردشگری مجاز در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل، دهخدا و گوران شهرستان قشم فعالیت می‌کنند. سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بین‌المللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پل بندرعباس به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.