printlogo


مدیر عامل توانیر: 
تدابیر ویژه سوخت رسانی  به نیروگاه ها


مدیر عامل توانیر گفت: سوخت رسانی به نیروگاه ها به گونه ای است که نیروگاه ها بتوانند حداقل سوخت  را برای تامین برق داشته باشند، و برای هفته آینده تدابیر ویژه ای در نظر گرفته شده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، مصطفی رجبی مشهدی در آئین رونمایی از مرکز مدیریت دارایی شبکه برق شهر تهران با اشاره به کاهش ۷ تا ۸ درجه‌ای دمای هوا طی روزهای آینده گفت: کاهش دما با افزایش مصرف همراه است که باعث کاهش گاز تحویلی به نیروگاه‌ها می‌شود.
وی ادامه داد: همکاران ما در صنعت نفت و گاز در تلاشند که سوخت رسانی را به طور مناسب به نیروگاه داشته باشند اما لازمه این امر همکاری تمامی مشترکان در بخش‌های مختلف است.وی با اشاره به اینکه هفته پیش رو سردترین هفته سال است، خاطر نشان کرد: هفته پیش رو هفته بسیار سردی است که امیدواریم با برنامه ریزی های مدیریت مصرف و با همکاری مردم بتوانیم از این شرایط گذر کنیم.به گفته وی امیدواریم که با همکاری مردم نیاز به اعمال و یا تشدید برنامه‌های مدیریت مصرف نباشد.مدیر عامل توانیر اضافه کرد: تأمین گاز و سوخت نیروگاه‌ها امری دشوار است زیرا با توجه به بارندگی‌ها یخبندان جاده‌ای را نیز پیش رو خواهیم داشت.
رجبی مشهدی اضافه کرد: هفته آینده واقعاً مصرف گاز در بخش خانگی افزایش پیدا می‌کند و باید برق به صورت پایدار تأمین شود. که امید می‌رود با همکاری مردم خاموشی نداشته باشیم.