کارگاه شبیهساز هوشمصنوعی در مازندران افتتاح شد
نخستین گام به سوی آموزشهای فناورانه در شهرستان ساری
گروه استانها- سهیلا مرآتی، مازندران- آیین افتتاح نخستین کارگاه شبیهساز هوشمصنوعی اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران در مرکز هتلداری و گردشگری ساری برگزار شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و مصادف با اعیاد شعبانیه، آیین افتتاح نخستین کارگاه شبیهساز مبتنی بر هوشمصنوعی اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران در مرکز هتلداری و گردشگری شهرستان ساری با حضور علی سرزعیم، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور و هیات همراه، مدیران کل دستگاههای عضو شورای هماهنگی استان مازندران و سیدحسین درویشی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان به همراه سایر مسئولان استانی و شهرستانی به بهرهبرداری رسید.
این افتتاح در راستای ارائه آموزشهای فنی و حرفهای مبتنی بر هوشمصنوعی و اهمیت آن در توانمندسازی مهارتجویان برگزار شد.
علی سرزعیم، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم اظهار داشت: افتتاح این کارگاه شبیهساز هوشمصنوعی، گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح مهارتها و توانمندیهای نیروی انسانی کشور است. با استفاده از فناوریهای نوین و بهرهمندی از دانش هوشمصنوعی، میتوان به رشد و توسعه پایدار در حوزههای مختلف دست یافت.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور نیز تاکید کرد: بانک توسعه تعاون همواره در تلاش است تا با حمایت از طرحهای نوآورانه و فناورانه، بستری مناسب برای رشد و پیشرفت جوانان و مهارتجویان فراهم آورد. افتتاح این کارگاه، نمونهای از این تلاشهاست که میتواند به تحولی مثبت در آموزشهای فنی و حرفهای منجر شود.سیدحسین درویشی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مازندران، ضمن خیرمقدم خدمت مدعوین و ابراز خرسندی از افتتاح این کارگاه، بیان کرد: رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به جهت توانمندسازی نیروی انسانی ماهر در جامعه ایجاب میکند که باید نسبت به سایر نظام آموزشی کشور پیشرو بود. وی افزود: راهاندازی کارگاه واقعیت مجازی (شبیهساز) مبتنی بر دادهها و هوشمصنوعی که مصوبه شورای گسترش آموزشی کشور و سازمان آموزش فنی و حرفهای بوده، از محل اعتبارات دانشبنیان با سرمایهگذاری 5میلیارد تومان آمادهسازی شده است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور هدف اصلی از افتتاح این کارگاه که متفاوت با سایر کارگاههای آموزشی هوشمصنوعی کشور است، عنوان کرد: این کارگاه در 2بستر سختافزار و نرمافزار در حرفههای مختلف متناسب با استانداردهای بینالمللی در استان قابل اجراست. درویشی، مدیرکل نیز راهاندازی و ارائه آموزشهای تخصصی و کاربردی در زمینه هوشمصنوعی با هدف کاهش در مواد مصرفی و جلوگیری از استهلاک تجهیزات را بهعنوان کارگاه آموزشی مولدساز دانست.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران گفت: این کارگاه میتواند نقش مهمی در توانمندسازی جوانان و ارتقای سطح مهارتهای آنان داشته باشد. هوشمصنوعی در بسیاری از صنایع تحولی بزرگ ایجاد کرده است و ما امیدواریم که با پیشرفت تکنولوژی و ارائه آموزشهای کاربردی در این حوزه، بتوانیم نیروی انسانی کارآمد و متخصصی را به جامعه معرفی کنیم. در حاشیه این مراسم، مدعوین حاضر از افتخارات این اداره کل در عرصههای المپیاد مهارتی بینالمللی توسط مربیان و کارآموزان نخبه مهارتی دیدار و گفتوگو کردند.