printlogo


شهردار محمد شهر:
پارک گل نرگس در منطقه کم برخوردار محله طالقانی محمد شهر افتتاح شد 

گروه استان ها- عینی ، البرز- شهردار محمد شهر در آیین افتتاح پارک نرگس در محمد شهر ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و اعیاد ماه مبارک شعبان، اظهار کرد: در بودجه سال جاری برخی از پروژه های عمرانی شهرستان محمد شهر که بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان اعتبار داشت اجرایی شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، مهرداد حسن زاده  وی افزود: این پروژه ها شامل آسفالت که ۳۵ میلیارد تومان، جدول گذاری ۲۰ میلیارد ریال زیرسازی ۱۰ میلیارد زیال، پیاده رو سازی و خرید کف پوش ۱۵ میلیارد ریال هزینه شده است.شهردار محمد شهر به احداث ابنیه ها و ایجاد مراکز خرید که منابع درآمدی پایدار در سطح شهر دارد، اشاره کرد و گفت: احداث پارکینگ طبقاتی با ظرفیت ۱۵۰ خودرو در خیابان شهید بهشتی که پیشرفت ۹۰ درصدی داشته و احداث حدود ۱۸ باب مغازه تجاری  در بخش هم کف اختصاص یافته است.
به گفته حسن زاده  علاوه بر اینکه رفع معضل و مشکلات پارکینگ در سطح شهررفع می شود، افزود: بخش های تجاری هم کف نیز می تواند درآمد پایدار ایجاد کند.وی با اشاره به احداث بازارچه مشارکتی زیتون که به مساحت ۱۱ هزار مترمربع در محمد شهر، گفت: این بازارچه که به صورت مشارکتی با پیمانکار در دست احداث است که ۵۳ درصد آن سهم شهرداری است.شهردار محمدشهر همچنین عنوان کرد: یک بازارچه به نام نارنج در محله ولد آباد نیز در حال احداث است که ۵۰ واحد شامل می شودهمچنین بازارچه شقایق که در محله الهیه جعفر آباد است ۵۰ غرفه در مناطق مختلف کم برخوردار در دست اجرا است.
وی ادامه  داد: مجموع این بازار چه ها بالغ بر ۲۰۰ واحد تجاری است که تا خردا سال آینده به بهره برداری خواهند رسید.
حسن زاده  به تملک اراضی در بودجه سال جاری اشاره کرد و گفت: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بحث تملک اراضی و بازگشایی معابر را داشته ایم  که در خصوص بازگشایی خیابان المهدی که یک گره کور ترافیکی چند ده ساله و مطالبات مردم بود را بازگشایی کردیم.وی خاطرنشان کرد: بخشی از معبر تختی که در طرح تعریض قرار گرفته بود با مالکین توافق شده بود ۲ پلاک را آزادسازی کرده ایم.