طهماسب مظاهری تاکید کرد:
ضرورت حذف نظام چندنرخی و یارانههای نادرست برای تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد
رئیس اسبق بانک مرکزی اظهار کرد: نوع سیاستگذاریهای دولت و حاکمیت و نظام چندنرخی در اقتصاد کشورمان از جمله چالشهای تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد هستند که باید با هماهنگیهای لازم حذف یارانههای نادرست و نظام چندنرخی در دستور کار قرار گیرند.
به گزارش اقتصادسرآمد، طهماسب مظاهری درباره چالشها و الزامات رشد ۸ درصدی اقتصاد اظهار کرد: مملکت ما به تأیید و شهادت همه کارشناسان و مسئولان این ظرفیت را دارد که به رشد ۸ درصدی دست یابد.
وی کاهش رشد اقتصادی در سالهای گذشته را ظرفیتی برای بالارفتن رشد اقتصادی کشور دانست و افزود: ما از زمان دولت احمدینژاد همواره رشد اقتصادی پایین و ضعیفی داشتیم و حتی در برخی سالها این رشد منفی هم بوده است. معتقدم که وقتی رشد اقتصادی منفی است و رکود و توقف فعالیتها وجود دارد بهراحتی میتوان رشد اقتصادی بالاتری را ایجاد بهطوریکه کاهشهای قبلی را نیز جبران کند.
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت: یکی از الزامات اصلی تحقق رشد ۸ درصدی اقتصادی برطرفکردن عواملی است که باعث شده رشد اقتصادی کشورمان در طول این سالها منفی و پایین باشد که از جمله این عوامل میتوان به نوع سیاستگذاریهای دولت و حاکمیت و نظام چندنرخی در اقتصاد کشورمان اشاره کرد.
مظاهری در مصاحبه با رادیو گفتوگو، نظام یارانههای ناعادلانه و هدردادن منابع مملکت را از چالشهای تحقق رشد ۸ درصدی عنوان کرد و افزود: اگر دولت و نظام حاکمیتی این موضوع را اصلاح کنند مسلماً میتوان به رشد ۸ درصدی اقتصاد رسید.
وی اظهار کرد: مردم و مجلس باید به دکتر پزشکیان فرصت دهند که سازماندهی لازم برای اصلاحات اقتصادی را در داخل انجام دهند و رئیسجمهور هم باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند و نظام چندنرخی و یارانههای نادرست را حذف کنند.
این کارشناس اقتصادی با انتقاد از اینکه اعضای دولت از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامهوبودجه برای حل این مشکل بهعنوان یک تیم با هم کار نمیکنند و هر کدام ساز خود را میزنند تصریح کرد: رئیسجمهور نیز باید هماهنگیهای لازم را انجام داده و حذف یارانههای نادرست و ناعادلانه و اصلاح نظام بانکی و نظام چندنرخی در اقتصاد را در پیش بگیرد.