چالشهایی که صنعت هوایی را به سمت تحول سوق داده اند
مدیر عامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" گفت: چالشهایی مانند محدودیتهای مقرراتی، افزایش هزینهها و مسائل زیستمحیطی، صنعت حمل و نقل هوایی را به سمت تحول سوق داده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، حسین خانلری مدیرعامل این شرکت در گفتوگویی اظهار کرد: حملونقل هوایی، شریان حیاتی تجارت جهانی است و نقش مهمی در جابهجایی سریع کالاهای استراتژیک ایفا میکند. با این حال چالشهایی مانند محدودیتهای مقرراتی، افزایش هزینهها و مسائل زیستمحیطی، این صنعت را به سمت تحول سوق داده است.مدیرعامل هما با تأکید بر اهمیت حملونقل هوایی در تسریع تجارت جهانی اظهار کرد: خطوط هوایی یکی از ارکان اصلی زنجیره تأمین بینالمللی هستند و استفاده از فناوریهای نوین برای غلبه بر چالشهای پیش رو ضروری است.
وی به آمار تجارت جهانی اشاره کرد و افزود: بیش از ۳۵ درصد از ارزش کل تجارت جهانی از طریق حملونقل هوایی انجام میشود که نشاندهنده نقش بیبدیل این صنعت در اقتصاد بینالمللی است.
به گفته خانلری در دنیای رقابتی امروز، سرعت عامل تعیینکنندهای در موفقیت کسبوکارها است و شرکت های هواپیمایی با کاهش زمان تحویل کالاها، به شرکتها کمک میکنند تا به موقع به تعهدات خود عمل کنند. این امر بهویژه برای کالاهای فاسدشدنی، داروهای حساس به دما، قطعات الکترونیکی پیشرفته و کالاهای لوکس اهمیت دارد.خانلری گفت: صنایعی مانند صنعت داروسازی (حمل داروهای حساس به دما)، فناوری و الکترونیک (جابجایی قطعات پیشرفته)، کشاورزی و مواد غذایی (انتقال سریع محصولات فاسدشدنی) از جمله صنایعی هستند که به شدت به حملونقل هوایی وابسته هستند.
مدیرعامل" هما"به چالشها و موانع این صنعت «های تک» اشاره کرد و افزود: محدودیتهای مقررات بینالمللی، نوسانات اقتصادی و افزایش هزینهها، محدودیتهای زیستمحیطی از جمله موانع پیش روی این صنعت است.