مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان:
سیستان وبلوچستان از ظرفیت ۳۰۰ مگاواتی انرژی تجدید پذیر بهره مند می شود
گروه استان ها- سرگزی-،زاهدان- مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان، گفت: این استان، از ظرفیت ۳۰۰ مگاواتی تولید انرژی تجدید پذیر بهره مند می شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد رئیسی در دومین نشست برنامه ریزی احداث نیروگاههای تجدیدپذیر در سطح سیستان و بلوچستان که با حضور معاونت عمرانی استانداری و سایر مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد، افزود: در حال حاضر برنامه ریزی برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی و بهره مندی از ظرفیت ۳۰۰ مگاواتی این انرژی پاک در سطح استان در حال انجام است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان ادامه داد: مجوز احداث ۱۰۰ ساختگاه سه مگاواتی تولید انرژی تجدید پذیر توسط سازمان ساتبا دریافت شده که تا این لحظه، ۵۸ نقطه ساختگاه مشخص و در مرحله دریافت مجوز از سازمانهای متولی است.
وی با بیان اینکه این تعداد نیروگاه با همکاری شرکت توانیر و سازمان ساتبا احداث میشود، ادامه داد: تأمین برق مطمئن، پایدار و پاک با اولویت مناطق دارای نیازمندی شبکه برق از جمله اهداف اجرای این طرح است.
رئیسی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سیستان و بلوچستان از استانهای برتر کشور در بخش استفاده از ظرفیت انرژی خورشیدی است، گفت: در حال حاضر حدود ۱۹ مگاوات تولید انرژی از طریق نیروگاههای خورشیدی کوچک مقیاس این استان وارد شبکه برق میشود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان افزود: یکی از اقدامات مهم انجام شده در بخش احداث نیروگاههای خورشیدی، انعقاد قرارداد با دستگاههایی چون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی است که افراد تحت پوشش این مراکز میتوانند با ثبت نام و احداث نیروگاه خورشیدی از این ظرفیت استفاده کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان افزود: این استان با توجه به ظرفیتهای بالقوه بسیار در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و پاک قابلیت تبدیل شدن به قطب انرژیهای تجدید پذیر را دارد.