printlogo


معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان البرز:
طرح‌های «ضیافت الهی» و «آرامش بهاری» در اماکن مذهبی البرز برگزار می شود 

گوه استان ها- عینی ، البرز- معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان البرز در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: از اجرای دو طرح «ضیافت الهی» در ماه رمضان و «آرامش بهاری» همزمان با تعطیلات نوروزی در اماکن مذهبی این استان خبر داد
  به گزارش اقتصادسرآمد،  حجت الاسلام عزیزی افزود : برگزاری مراسم قرائت قرآن، مناجاتخوانی، افطاری ساده و راه‌اندازی «خیمه‌های معرفت» در ۱۶ بقعه متبرکه است که  این طرح‌ها با هدف خدمات‌رسانی به تمام اقشار جامعه، از جمله خانواده‌های نیازمند، زندانیان و سالمندان، و با استفاده از ظرفیت موقوفات و مشارکت خیرین اجرایی شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین عزیزی افزود : پویش قرار دوازدهم  هرماه درروز دوازدهم ماه شمسی انجام می شود که طی این روز کمک های مختلف به محرومان انجام می شود.وی بیان کرد: همچنین طی ماه مبارک رمضان پنج سری کامل جهیزیه اهدا شده  به خانواده های محروم و به ۳۰۰ خانواده زندانی کمک هزینه پرداخت شده است  . حجت الاسلام عزیزی گفت: ۱۰۰ تخت ویژه سالمندان به مبلغ ۲۰ میلیاردریال نیز اهدا شده است 
وی در بخش دیگری ازسخنان خود نیز از اجرای طرح ضیافت الهی در ۳۶ بقعه متبرکه استان البرز خبرداد و افزود: در بقاع متبرکه محافل انس باقران ، تفسیر و جزءخوانی قرآن کریم ، خیمه معرفت ، کودک و چند رسانه ای برگزارمی شود
وی اضافه کرد: با برنامه ریزی انجام شده مبلغین از استان قم و البرز به بقاع متبرکه ، مدارس ، دانشگاه ها و مساجد اعزام می شوند و در این ایام برای قشرهای مختلف مردم سخنرانی می کنند.
عزیزی یکی از روش ها و راه های سعادت، خوشبختی، زندگی با طهارت و تقرب برای انسان را عمل به قرآن دانست و افزود: قرآن نقشه راه سعادت است و هر کسی با هر نگاهی که دارد با محوریت قرآن اگر پیش برود بهتر به اهدافش می رسد.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان البرز گفت: امسال شب های قدر تقارن با سال نو شده که مراسم پرفیض و معنوی شب های قدر در تمام بقاع متبرکه و همچنین مساجد این استان برگزار می شود.