printlogo


پیرو سفر استاندار به شهرستان کنگاور:
برگزاری جلسه کارگروه تخصصی بررسی مسائل عمرانی شهرستان کنگاور

گروه استان ها- کرمانشاه - پیرو سفر استاندار به شهرستان کنگاور، جلسه‌ای به منظور بررسی مسائل و مشکلات حوزه عمرانی این شهرستان، در سالن جلسات فرمانداری کنگاور برگزار شد.
به گزارش اقتصادسرآمد،  این جلسه به میزبانی فرماندار و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، معاونت بهره‌برداری و توسعه آب، مجری طرح‌های آبرسانی روستایی و سایر مدیران استانی و شهرستان برگزار شد.
در این جلسه، "رضا داودی" مدیرعامل شرکت آبفای استان به پیشرفت مصوبات مطروحه در سفر استاندار اشاره کرد و گفت: جانمایی دو حلقه چاه جدید در دشت علی آباد انجام شده و دستگاه حفاری چاه آب شرب در روزهای آینده نیز در این منطقه مستقر خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود که این چاه‌ها تا پایان تیرماه سال جاری به مدار بهره‌برداری وارد شوند.
او همچنین به بحران و تنش آبی در محله مرتفع اسلام آباد (خیابان مصطفی خمینی و ترانشه) اشاره کرد و گفت: مقرر شده است که حدود ۵۰۰ متر خط انتقال آب برای این مناطق اجرا شود که مطالعات آن انجام شده و هم‌اکنون در دستور کار قرار گرفته است. انتظار می‌رود که با اجرای این خط، مشکل آب این محلات ظرف مدت یک ماه مرتفع شود.
داودی در خصوص حفاری چاه آب شرب گودین نیز بیان کرد: پس از جانمایی چاه توسط شرکت آب منطقه‌ای و به محض اتمام حفاری دو حلقه چاه دشت علی آباد، دستگاه حفاری در شهر گودین مستقر خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود این چاه نیز ظرف مدت دو ماه به مدار بهره‌برداری وارد شود‌.او در ادامه به پروژه ۱۲۸ واحدی کنگاور اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه قبلی، اجرای شبکه توزیع آب شرب این پروژه و مطالعات شبکه جمع‌آوری فاضلاب آن به پایان رسیده است. هم‌اکنون اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب در حال انجام است و انتظار می‌رود تا پایان ماه جاری به اتمام برسد. داودی همچنین درخصوص طرح‌های آبرسانی روستایی اظهار داشت: پروژه آبرسانی مجتمع "همیانک" و "شکرآب" طبق برنامه پیش رفته و آب شرب پایدار در این مجتمع برقرار است. او افزود: حفر چاه مجتمع "قزوینه" و "توشمالان" انجام شده و در صورت تأمین منابع مالی، این پروژه نیز ظرف مدت دو ماه آینده به اتمام خواهد رسید.